| Calitati si defecte | |
|
+15DeeaNikol JeleuMovCuBuline `Jocker~Smile` Poisonbloodkiss greeny09 Mayume Anny Fraise py$ycutz@ re@ ^PoRceLain~DoLL^ MooN^^PhoENix>.< ~PinK LemonadE~ [Kallin'.Your.Way] ~PlastiC SmilE~ Obileh 19 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Calitati si defecte Lun Iul 21, 2008 7:22 pm | |
| Spuneti-ne 3 calitati si 3 defecte pe care le aveti.
calitai: inteligenta, simpatica, sincera defecte: incapatanata, putin rautacioasa, egoista | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Calitati si defecte Mar Iul 22, 2008 1:00 pm | |
| calitati: prietenoasa, am spirit de echipa, imi iubesc prietenii si as face orice pentru ei defecte: fac urat cand sunt nervoasa, spun lucrurilor pe nume chiar daca altora nu le convine, timida | |
|
| |
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: Calitati si defecte Mar Iul 22, 2008 4:20 pm | |
| Calitati: Inteligenta,Modesta,Sincera Defecte: Ma supar repede,Injur orice baiat dragut(numai Iulia stie asta) si Nu pot sta locului nici-o clipa.. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Calitati si defecte Mier Iul 23, 2008 7:57 pm | |
| Calitati: Capoasa (consider asta o calitate), uneori mofturoasa :D Defecte: uneori prea autoritara |
|
| |
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Calitati si defecte Mier Iul 23, 2008 7:59 pm | |
| | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Calitati si defecte Joi Iul 24, 2008 6:30 pm | |
| :D :D :D :D :D :D pai da... | |
|
| |
MooN^^PhoENix>.< Beginner...
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 30 Localizare : Pe un nor:X Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Calitati si defecte Lun Iul 28, 2008 12:54 pm | |
| calitatzi:prietenoasa, intzelegatoare, inteligenta, funny, rapida knd vreau, originala defecte:dezordonata, critic km mult, uituca shi intarziata | |
|
| |
^PoRceLain~DoLL^ Baby
Numarul mesajelor : 62 Varsta : 30 Localizare : in the world where porcelain dolls and hippie ducks are death dreams^^ Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Calitati si defecte Lun Iul 28, 2008 1:43 pm | |
| calitatzi:linishtita,prietenoasa,funny:P defecte:impiedicata,sensibila,zapacita | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Calitati si defecte Lun Iul 28, 2008 8:54 pm | |
| calitati:cam tot timpul cu zambetul pe buze,frumoasa,indrazneatza defecte:nepasatoare,fac ff urat cand is nervoasa,imi place sa spun lucrurilor pe numa si unii se supara | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Calitati si defecte Joi Iul 31, 2008 5:00 pm | |
| Calitati : calma, comunicativa, ambitioasa, glumeata, imi place sa ascult si sa dau sfaturi, creativa, romantica, sufletista Defecte: naiva, sensibila, incapatanata, aiurita , pe cat ma supar repede, pe atat imi trece | |
|
| |
Anny Beginner...
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Popularitate : Data de inscriere : 06/08/2008
| Subiect: Re: Calitati si defecte Mier Aug 13, 2008 1:55 pm | |
| calitati:dragutza,sportiva(nu stau locului nici o clipa),sincera,convingatoare,simpatica,foarte prietenoasa!!!!!defecte:sensibila,aiurita,rebela(cateodata),ma cert mereu cu baietii,ma inragostesc la prima vedere(mereu mereu) | |
|
| |
Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Calitati si defecte Sam Aug 30, 2008 11:45 am | |
| nu pot sa ma limitez la doar cate trei :D Calitati: sociabila,superprietenoasa(de gasca),simpatica (adik...nu stiu... per-total... ma consider destul de simpatica...si cunoscutii mei la fel ma considera ) ...inteligenta,ambitioasa,glumeata :D...sunt o persoana care nu da cu flit cand e nevoie de ajutor,ci incerc sa ascult si sa dau sfaturi... Defect: uneori cam prea sincera :| irascibila,incapatanata (desi eu pe asta il consider calitate ) ) ...nu ma multumesc chiar intotdeauna cu ce am :D... spun lucrurile pe nume si pe fatza :| si uneori mai fac gafe :"> uneori prea sensibila :| | |
|
| |
greeny09 Beginner...
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 27 Localizare : in camera mea sau la scoala Popularitate : Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Calitati si defecte Mar Oct 07, 2008 6:16 pm | |
| calitati:glumeata,simpla,draguta defecte:nebuna[poate fi si o calitate],geloasa | |
|
| |
Poisonbloodkiss Beginner...
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 31 Localizare : in your dream Popularitate : Data de inscriere : 20/01/2009
| Subiect: Re: Calitati si defecte Mar Ian 20, 2009 8:39 pm | |
| oho...defectemulte....calitatzi 0:D | |
|
| |
`Jocker~Smile` Beginner...
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 29 Localizare : chiar acolo...ma vezi? Popularitate : Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: Calitati si defecte Lun Ian 26, 2009 8:47 pm | |
| calitati: tin la glume, zambesc mereu, sunt simpla (in toto ceea ce fac si cum ma imbrac),crazy (eu o consider calitate) Defecte:insuportabila pentru uni, incapatanata, tupiesta, lenesa, critic fara sa-mi dau seama ca pot rani pe cineva, bagagioasa Dupa cum observati sunt mai mult plina de defecte decat de calitati si asta ma face mandra | |
|
| |
JeleuMovCuBuline Beginner...
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 29 Localizare : In Pat,Cu Martzienii. Popularitate : Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Calitati si defecte Sam Mar 28, 2009 6:26 pm | |
| CALITATZI.. amuzanta..prietenoasa..dragutza..uneori cam tampi` DEFECTE: impulsiva..aroganta..incapatzanata..curioasa..uneori geloasa....Dah.. | |
|
| |
DeeaNikol Baby
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 29 Localizare : In a sweet dream Popularitate : Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Calitati si defecte Dum Apr 19, 2009 7:30 pm | |
| Calitati-amuzanta,descurcareata,prietenoasa Defecte-suparacioasa,sperioasa,negativista(uneori),nepasatoare(uneori) | |
|
| |
alexutzza Beginner...
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 29 Localizare : Navodari Popularitate : Data de inscriere : 31/07/2009
| Subiect: Re: Calitati si defecte Vin Iul 31, 2009 6:02 pm | |
| Calitati..:Inteligenta Prietenoasa Ambitioasa Defecte..:Nerabdatoare | |
|
| |
buburuza Beginner...
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 32 Localizare : bucuresti Popularitate : Data de inscriere : 20/01/2010
| Subiect: Re: Calitati si defecte Mier Ian 20, 2010 3:57 pm | |
| calitati:Buna ascultatore,simpatica si nebuna:) defecte:egoista,incapatanata,lenesa | |
|
| |
byaaa Beginner...
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 26 Localizare : Cluj Napoca Popularitate : Data de inscriere : 24/01/2010
| Subiect: Re: Calitati si defecte Dum Ian 24, 2010 1:09 pm | |
| calitati:lumea se distreaza cu mine,nebuna(cred ca e o calitate),am incredere in mine,stiu exact ceea ce vreau mereu. defecte:ma enervez repede,nu imi place sa mi se dea ordine,uneori in lumea mea numai eu contez,nu am rabdare. | |
|
| |
diva* Beginner...
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 31 Localizare : Chisinau Popularitate : Data de inscriere : 09/02/2010
| Subiect: Re: Calitati si defecte Mar Feb 09, 2010 3:06 pm | |
| calitati: prietenoasa,amabila,inteligenta,echilibrata,romantica defecte:incapatinata,lenesa,egoista,geloasa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Calitati si defecte | |
| |
|
| |
| Calitati si defecte | |
|