| First date | |
|
+5Mayume Cristinush py$ycutz@ re@ [Kallin'.Your.Way] Obileh 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: First date Sam Iul 26, 2008 4:27 pm | |
| Cum a fost la prima intalnire? | |
|
| |
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: First date Sam Iul 26, 2008 10:03 pm | |
| Ca dracu..Pe scurt..Am inceput sa ne injuram,dar a doua zi ne-am impacat.. | |
|
| |
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: First date Dum Iul 27, 2008 11:40 am | |
| ^OOO!Asta da intalnire! | |
|
| |
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: First date Dum Iul 27, 2008 11:49 am | |
| | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| |
| |
Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: First date Dum Aug 24, 2008 8:54 am | |
| Ce vrei sa spui prin interesanta? | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: First date Mier Aug 27, 2008 10:55 pm | |
| adika... ....iti dai seama. ... povesti dealea ..de io dormeam pe strada | |
|
| |
Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: First date Sam Aug 30, 2008 1:42 pm | |
| A fost f marfa... wait. care a fost prima mea intalnire? ) aaah :"> in clasa a 2a la teatru =)) a fost f marfa :X =)) am stat numai cu tipul respectiv si povesteam si vorbeam intruna,ne tineam de mana & co (omg. adik ce pot sa faca niste copii de 8-9 ani =)) ) ... n-am inteles nimic din piesa aia,niciunul dintre noi =)) Si dak stau s-o iau...cu primul date pe bune,de cand m-am maturizat si eu...k celelalte au fost mai mult joaca de copii... a fost mai serioasa treaba...pentru k tipul era cu 2 ani jumate mai mare ca mine,bineinteles mai experimentat...Mi s-a dus si mie repede timiditatea... tin minte ca era iarna si era ffff inzapezit totul si ne plimbam pe strada :X ne *jucam in zapada* (mnoh...la figurat...),radeam... bineinteles k a avut loc si primul kiss :"> apoi... mi-era super frig,a reusit sa ma incalzeasca,stateam in brate la el... m-a dus la un cappucino ) si...cand am ajuns acasa miroseam toata a parfumul lui :"> a fost chiar fff marfa...pt un first date pe bune,cand eram deja impreuna (pt k ma intrebase cu o noapte in urma,pe mess ) )... k asa,cand iesi cu un tip doar k sa-l cunosti si sa vezi dak e *bun* pt mai incolo... n-ai parte de asa multe chestii ;)) | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: First date Sam Aug 30, 2008 7:54 pm | |
| ^soooper app de parfum....stiu perfect faza nu as putea sa uit parfumul ala nici dupa o saptamana dupa ce nu mai am nici un contact cu el..... doamneeeee | |
|
| |
Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: First date Sam Aug 30, 2008 8:27 pm | |
| eh. o saptamana e prea putin spus ) nu mai sunt cu el de juma'de an si imi amintesc de parfumul lui si acum :"> era...special... :X py$ycutz@ re@ n-am inteles exact faza :-? | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: First date Sam Aug 30, 2008 10:16 pm | |
| jumate de an la 13 ani... te invidiez | |
|
| |
Mayume Cildysh
| Subiect: Re: First date Dum Aug 31, 2008 7:28 am | |
| "NU mai sunt cu el de juma'de an " ...am fost cu el 2 luni. ) but... ma rog,puteam fi inca impreuna (si se faceau cam...8 luni pana acum),dar...voi intra deja in offtopic,asa k dau edit la ultimul mesaj al meu de la *first love* si povestesc acolo ) da... cui ii spuneam ca am fost pana si doar doua luni cu el (mi se pare f putin mie),mai ales dak era de varsta mea... *vaaai,asa mult? eu nu pot sa tin baietii mai mult de 7 zile.* hai moh...deja...nu mai zic ) (nu de alta,da'o sa fiu FOARTE offtopic) in legatura cu date-urile,nici macar n-am avut foarte multe. Nu pot sa ma arunc asa in orice tip care-mi iese in cale. Bineinteles k dak imi place ff mult cum arata...risc aproape orice,ca sa-l cunosc mai bine :"> dar...dak e unul kre nu-mi inspira prea multa incredere...astept sa-l cunosc(pe mess e cel mai sigur,insa nu complet pt k poate sa fie cu totul altfel face-2-face),si dup'aia mai vad dak accept si un date ;)) . | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: First date Dum Aug 31, 2008 11:38 am | |
| da, scuze am citit eu...cu totul altceva. apropo ce-ai spus tu de...sa-l cunosti pe mess... urasc tipii care se dau la mine pe mess si urasc si mai mult tipii care se dau la mine pe mess, iar cand ne intalnim fata in fata nu mai zic nimic si...alta chestie pe care eu nu o pot concepe e sa vorbesti cu prietenul pe mess...just my opinion | |
|
| |
Mayume Cildysh
| Subiect: Re: First date Dum Aug 31, 2008 12:02 pm | |
| poi...nu... adik da,nici eu nu suport tipii care se dau la mine pe mess si nici macar nu ma cunosc :| ma refeream...dak e un tip pe care nu-l cunosc,ori sa vb un pic pe mess,cateva zile,inainte de date... k sa am macar idee cu cine am de a face... pt k oricum sunt constienta ca e altfel in realitate decat pe mess... sau sa ne cunoastem initial ca intre amici si dup'aia sa se formeze altceva intre noi... (asta e cel mai probabil la mine) probabil s-a inteles gresit ce-am zis prima data,mai bine spus m-am exprimat eu aiurea. cu exul meu am fost nevoita sa vb pe mess pt k eram in majoritatea timpului in orase diferite :-< in fine,first date pt mine n-a fost un esec total,macar ma consolez cu asta ) | |
|
| |
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: First date Mier Oct 01, 2008 7:12 pm | |
| heh...pai..imi doresc acum sa nu fi fost! nu a fost ceva serios :( mi-am irosit my first date! :(( pai a fost chiar intr-o sambata de ziua mea. Ne-am plimbat o gramada..am vorbit...era frig..ziua mea e in martie ) | |
|
| |
alexutzza Beginner...
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 29 Localizare : Navodari Popularitate : Data de inscriere : 31/07/2009
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: First date | |
| |
|
| |
| First date | |
|