| Formulare | |
|
+11Pinky Ada Anna Fraise xo_candy_rose py$ycutz@ re@ ~PinK LemonadE~ cryss11 over~used Yumi ~PlastiC SmilE~ 15 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Formulare Vin Sept 19, 2008 6:16 pm | |
| vineri dimineata merg la antrenament si cand vin incerc sa am o sambata cat mai relaxata teme si stauuuuuuuuuuuuu astepti craciunul? ce ai vrea sa primesti? dai cuiva cadou de craciun?cui? | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Formulare Vin Sept 19, 2008 6:23 pm | |
| daa pai acrilice,panze,un hanorac mov cu patratele negre pe care si asa mi-l iau singura pana la craciun , o tona de ciocolata amaruie si 20 00 de postere cu artistii care-mi plac :d: da lu bithu:x:nuj...crek o chestie de metal ascutita de pus pe dejet astepti craciunul? ce ai vrea sa primesti? dai cuiva cadou de craciun?cui? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Formulare Vin Sept 19, 2008 6:45 pm | |
| daaaa...iubirea meaaa nu stiu...ceva cadouri da...mama, tata si oobehh cand e ziua iubitului tau? de cand esti cu el? nume..porecla...cevaa?? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Formulare Vin Sept 19, 2008 6:53 pm | |
| 1 martie aaa...4 luni si ceva da:abe,oaia mov,dudu,alb,oaieeeee simplu:)) 1. te-ai combinat? cu cine? :-" cand? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Vin Sept 19, 2008 6:56 pm | |
| poate m-am despartit cu un baiatttt.... de cateva saptamani iti place sa dansezi? iti place ora de educatie? chimia? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Vin Sept 19, 2008 7:09 pm | |
| nu nu ai inebunit?
cat e ceasu? pana la cat stai azi pe mess? ce ai mancat ultima data? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Vin Sept 19, 2008 7:15 pm | |
| 8:13 pana ma plictisesc un mar ce ai baut azi? cate ore ai avut? te-ai distrat la scoala? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Mar Sept 23, 2008 11:05 am | |
| niste apa pai o sa am 6 nu m-am distrat la scoala de cand a inceput si nici nu o sa o fac
1. ce ore ai(ai avut)? 2 care e cea mai naspa ora si de ce? 3 dar cel mai naspa profesor si de ce? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Mar Sept 23, 2008 2:32 pm | |
| romana, engleza,biologie, isto, chimie, reliigie... muzica profa de muzik pt k e ffff disperata 1. ce ore ai(ai avut)? 2 care e cea mai naspa ora si de ce? 3 dar cel mai naspa profesor si de ce? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Mar Sept 23, 2008 7:48 pm | |
| azi a fost bine pe langa alte zile..am avut asa: informatica, chimie, sport, religie, engleza pai chimia si fizica [ e aceeasi proa si e o disperata], istoria[ il urasc pe profu]sportu[idem..profu]..muzica[nu le am cu muzica]frabceza o urasc profa de fizica pentru cva e o exagerata si profu de istorie pentru ca e CEL MAI MARE COSMAR AL MEU pe scurt
ce ai baut azi? cum te simti acum? ce ai mancat ultima data? | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Formulare Sam Sept 27, 2008 1:47 pm | |
| Apa plata binisor o felie cu unt si gem de capsuni
La ce varsta ti-ai propus sa te mariti? Cat porti la picior? Ce inaltime ai? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Sam Sept 27, 2008 1:52 pm | |
| nu stiu...cat mai tarziu 37 cam 1 67
1 cu ce esti imbracata acum? 2 la cat te-ai trezit? 3 care este genul tau preferat de muzica? | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Formulare Sam Sept 27, 2008 3:07 pm | |
| 1 cu ce esti imbracata acum? blugi albastrii inchisi, o bluzica cu maneca lunga turcoaz inchis si tenisi negrii
2 la cat te-ai trezit? la 12 : 30
3 care este genul tau preferat de muzica? Rock, clasica, amerindiana, latino, indiana, pop-rock, pop, disco
----
1. La ce te pricepi sa faci cel mai bine? 2. La ce liceu vrei sa dai (sau la care esti)? 3. Care este fructul pe care il adori cel mai tare? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Vin Oct 03, 2008 3:17 pm | |
| nu stiu... sa dansez filologie.. cred ca...banane.. 1 cand ai fost ultima oara la o petrecere? 2 la cine? 3 ce fel de petrecere a fost? ce ati facut? | |
|
| |
Fraise Cildysh
| Subiect: Re: Formulare Vin Oct 03, 2008 3:33 pm | |
| 1 cand ai fost ultima oara la o petrecere? hm ... petrecere ... pe 26 iulie 2008 2 la cine? a varului meu 3 ce fel de petrecere a fost? ce ati facut? o nunta frumoasa ---- 1. care este cea mai fitzoasa colega din clasa ta? 2. care este cea mai buna profesoara sau profesor din scoala ta? 3. la ce ai de facut teme? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Sam Oct 04, 2008 12:50 pm | |
| 1 pai sunt doua pitzipoance care se cred staruri 2 pai sunt mai multi:profa de fizica de anul trecut[mi-e dor de ea..a.cum fac cu o matrafoxata] profa mea de mate,profa de geografie 3 la fizica
1.la cat te-ai trezit azi? 2.cand ai fost ultima data la cumparaturi? 3. cu cine vorbesti cel mai des pe mess? | |
|
| |
Fraise Cildysh
| Subiect: Re: Formulare Sam Oct 04, 2008 3:22 pm | |
| 1.la cat te-ai trezit azi? La 10 jumate
2.cand ai fost ultima data la cumparaturi? Azi
3. cu cine vorbesti cel mai des pe mess? Cu prietenul meu
-----
1. Care este al 2-lea prenume al tau? (daca ai) 2. In ce domeniu ai vrea sa lucrezi in viitor? 3. Cati bani de buzunar iti dau parintii tai pentru la scoala pt o zi? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Sam Oct 04, 2008 3:27 pm | |
| andreea contabilitate depinde de cat am cheltuit ziua anterioara... intre 5 si 10 lei
1 avum te uiti la tv? 2 cand erai mica ce meserie iti doreai? 3 porti sau ai purtat ochelari? | |
|
| |
Fraise Cildysh
| Subiect: Re: Formulare Sam Oct 04, 2008 3:31 pm | |
| 1 avum te uiti la tv? nu, este oprit 2 cand erai mica ce meserie iti doreai? pff...cred ca medic din cate tin minte 3 porti sau ai purtat ochelari? am purtat si trebuie sa port ----- 1. ce a gatit mama ta la pranz? 2. care este expresia ta des folosita? 3. cati ani ai vrea sa ai acum? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Sam Oct 04, 2008 3:38 pm | |
| -friptura si supa de pui -we are a dysfunctional family -18 8-> 1. care este /a fost materia pe care o urasti / o urai cel mai mult? 2. de care guma mesteci cel mai des? 3. care e animalul tau preferat? | |
|
| |
Fraise Cildysh
| Subiect: Re: Formulare Sam Oct 04, 2008 5:45 pm | |
| 1. care este /a fost materia pe care o urasti / o urai cel mai mult? in liceu: logica si in facultate: logica ... am facut doar un an de zile, dar nu mi-a placut deloc
2. de care guma mesteci cel mai des? nu mestec des ... fff rar Orbit sau Winterfresh , pt ca imi face gol in stomac
3. care e animalul tau preferat? cainele ar fi ...
----
1. ce ai facut inainte de a intra pe forum? 2. cand te-ai certat ultima oara cu parintii tai? 3. care este cadoul perfect pentru un baiat/barbat? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Lun Oct 06, 2008 10:20 am | |
| am dormit acum cateva luni pai depinde de baiat
1 ce ai vazut ultima data la tv? 2 cate persoane ai on in lista de mess acum? 3 care e anotimpul tau favorit? | |
|
| |
Fraise Cildysh
| Subiect: Re: Formulare Lun Oct 06, 2008 11:08 am | |
| 1 ce ai vazut ultima data la tv? stirile de la pro tv
2 cate persoane ai on in lista de mess acum? 9 pers
3 care e anotimpul tau favorit? primavara
_______
1. Care este desertul care iti place cel mai mult? 2. Respecti orele de masa din timpul zilei? 3. In ce oras ai fi vrut sa te nasti? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Lun Oct 06, 2008 11:13 am | |
| inghetata nu...mai ales pentru ca eu sunt la scoala de la 12 30 la 19 30 Sibiu..il ador..
1. in ce domeniu vrei sa/ lucrezi? 2. ce ai azi in program? 3. care e fructul tau favorit? | |
|
| |
| Subiect: Re: Formulare Vin Oct 10, 2008 1:08 pm | |
| 1. Nu stiu exact...jurnalistica probabil.. 2. pai..am venit de la scoala.. si acum stau..iar dupamasa am antrenament, apoi merg la o petrecere 3. banana 1. la ce ora te-ai trezit azi? 2. ce ai mancat azi? 3. cate ore ai avut? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Formulare | |
| |
|
| |
| Formulare | |
|