~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Anna Lesko va face tricouri Vin Aug 22, 2008 4:51 pm | |
| Pentru că tot e recunoscută pentru stilul ei vestimentar avangardist, Anna Lesko se gândește serios să pătrundă și în modă. Doar a reușit și în muzică, și în pictură. Ideea i-a venit la un show la mare, o tânără din provincie s-a prezentat cu un tricou cu chipul Annei pe el.
Cântăreței i s-a părut o idee bună pentru un bussiness, astfel că, în curând, am putea vedea astfel de tricouri mai des. | |
|
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Anna Lesko va face tricouri Vin Aug 22, 2008 5:16 pm | |
| aoleoo....X_X disperata lume... bine ca nu-si iau si chilotzii cu rbd sa le intre-n c*r una mi-a zis k ii bn k stau in bucuresti k ajung mai repede la concertu lor scz de off | |
|
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Anna Lesko va face tricouri Mier Noi 12, 2008 9:16 pm | |
| ) Anna Lesko? Vrea sa dea faliment din secunda 2? ) lol Nu cred ca va cumpara decat care-i mai prost | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Anna Lesko va face tricouri | |
| |
|