~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Cleopatra Stratan: un nou videoclip... Vin Aug 22, 2008 5:05 pm | |
| Intrata in cartea recordurilor,castigatoare a 3 premii MTV si mai nou posesoare unei papuse ce dispare rapid de pe rafturi,Cleopatra isi lanseaza al doilea album in toamna.Deocamdata ruleaza pe net de o luna,cel mai recent clip "Noapte buna".Luati de priviti si dati si cu parerea. https://www.youtube.com/watch?v=NqfhMaXOitA | |
|
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Cleopatra Stratan: un nou videoclip... Sam Dec 06, 2008 4:32 pm | |
| Hei.. e in cartea recordurilor? :O la naiba ) vreau si eu.. ma duc sa imi fac o freza emo la pwca.. poate intru in cartea recordurilor :X | |
|
BiiBee Beginner...
Numarul mesajelor : 2 Varsta : 28 Localizare : BiiBee` Creier Popularitate : Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: Cleopatra Stratan: un nou videoclip... Mier Mar 25, 2009 10:18 am | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cleopatra Stratan: un nou videoclip... | |
| |
|