Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
World-of-Girls
Vino si alatura-te celui mai cool forum pentru fete. Aici vei gasi cele mai interesante subiecte despre moda, stil, ingrijire, baieti si sanatate, de unde nu va lipsi distractia.Nu mai sta pe ganduri!
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
Subiect: Evanescence Vin Aug 22, 2008 10:43 pm
Evanescence e o formație de rock alternativ din Little Rock, Arkansas, SUA, fondată în 1998 de Amy Lee și Ben Moody.[1] După ce au câștigat atenția publicului din Little Rock, înregistrând cu ajutorul Bigwig Enterprises două EP-uri, și un CD demo Origin, au semnat în 2003 un contract cu Wind-Up. Așa a apărut Fallen, primul album, care s-a vândut în peste 14 milioane de exemplare în toată lumea și datorită căruia formația câștigă 2 premii Grammy. Un an mai târziu, Evanescence realizează primul lor album live, Anywhere But Home, vândut în peste un milion de exemplare, iar în 2006, e lansat cel de al doilea album, The Open Door, vândut în peste 4 milioane de exemplare. Formația a suferit schimbări în componență, în 2003 pleacă cofondatorul Ben Moody, iar în 2007: chitaristul John LeCompt și toboșarul Rocky Gray. În prezent, Amy Lee e singurul membru original al formației.
eu una o ador pe amy lee...ador evanescence... amy lee e idolul meu... si rar gasesti o voce ca a ei...
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
Subiect: Re: Evanescence Vin Aug 22, 2008 11:13 pm
mda...amy chiar are o voce buna btw, ador clipurile lor
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
Subiect: Re: Evanescence Vin Aug 22, 2008 11:24 pm
-Call Me When You're Sober
-Anywhere
-hello
-sweet sacrifice
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
Subiect: Re: Evanescence Joi Noi 13, 2008 7:25 pm
imi place tipa...arata super bine:) si melodiile is tari..dar cam slabut la sound:-?? eu ascult ceva mai agresiv...dar unele mel imi plac mai mult...cum ar fi lithium...e singura care-mi place mai mult
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
Subiect: Re: Evanescence Joi Noi 13, 2008 9:24 pm
Mi-a placut o vreme.. dar nu ma incanta cine stie ce. Amy Lee are vocee tare.. dar.. na.. na.. pentru cei mai .. nu stiu cm sa spun .. ma rog ) :-J Este destul de cute trupa