Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Lucru in alta tara? Vin Oct 03, 2008 8:27 pm | |
| esti pro sau contra cu ideea ca atunci cand te vei maturiza,va trebui sa pleci in alta tara sa muncesti? | |
|
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Lucru in alta tara? Sam Oct 04, 2008 1:12 pm | |
| contra nu mi-ar placea sa plec niciodata in alta tara ca sa locuiesc acolo | |
|
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Lucru in alta tara? Sam Oct 04, 2008 4:21 pm | |
| contra. si nu cred ca "va trebui" totul e, pana la urma, alegerea mea. multi dintre elevii de clasele a11 si a12 din liceul meu primesc bursa sa studieze un semestru la un liceu din Italia. oricum, spun ca se asteptau la ceva mai bun acolo... sunt de parere ca poti face o cariera frumoasa oriunde daca esti omul potrivit pentru meseria pe care ti-ai ales-o. in plus, nu cred ca m-as obisnui cu ceva cu totul nou... | |
|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Lucru in alta tara? Sam Oct 04, 2008 8:33 pm | |
| Sunt contra...in cazul in care mrgi sa muncesti in spania, italia sau mai stiu eu unde si familia sa iti ramana in tara...insa mi-ai surade ideea sa locuiesc impreuna cu familia in anglia de exemplu si sa muncesc acolo. | |
|
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Lucru in alta tara? Mar Oct 07, 2008 9:05 pm | |
| OCC: Iulia,parintii tai sunt in anglia? sau unul dintre ei? Pai eu sunt tot contra...desi ambii mei parinti lucreaza in anglia. Din fericire cazul meu este unul foarte fericit,adica parintii mei traiesc foarte bine acolo..ba chiar si-au luat masina...au un apartament..etc. Dar desigur mi s-a propus sa ma duc sa invat acolo si probabil mai tarziu sa si lucrez...nu prea vreau... | |
|
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Lucru in alta tara? Mier Noi 12, 2008 2:20 pm | |
| sunt contra.. as merge.. doar daca ar fi IMENSA mea familie acolo.. eu am o familie ca te apuca damblaua.. cred ca in familia mea se afla vreo 2000 de persoane.. strabunica mea ) a avut 13 copii :-" si fiecare copil [bunica mea cum ar veni] au fiecare cate 4, si incontinuare.. ficeare cate 3.. ) deci.. mna :D suntem o gramada.. daca as merge cu toti astia.. mi-ar conveni :X imi iubesc familia.. sunt o familista convinsa.. si legata de munca.. doar asa | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucru in alta tara? | |
| |
|