| Prietenia dintre o fata si un baiat | |
|
+7she`s_like_a_drug Anna Anutza_in_actiune greeny09 ~PinK LemonadE~ over~used Obileh 11 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Prietenia dintre o fata si un baiat Sam Oct 04, 2008 8:46 pm | |
| De obicei, daca te intelegi bine cu un baiat toata ouyema incepe sa zica, ca iti place de el..Insa din punctul meu de vedere nu e asa. eu am multi prieteni baieti, iar cu unii dintre ei ma inteleg foarte bine, dar nu imi place de ei. Ce parere aveti? | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Prietenia dintre o fata si un baiat Sam Oct 04, 2008 9:09 pm | |
| si eu ma inteleg bine cu unii baieti, desi nu ii plac si nici ei nu ma plac...e doar platonic. daca le spun ceva, stiu ca nu o sa duca vorba mai departe si ca ma vor ajuta sa rezolv problema respectiva... iar ei,chiar daca zic chestii mai "deplasate", stiu ca nu o ma supar si ca ii ascult. | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Prietenia dintre o fata si un baiat Sam Oct 04, 2008 10:19 pm | |
| sunt de acord cu voi. uneori gasesti mai multa incredere intr-un baiat decat intr-o fata fara sa ai o relatie cu el.. | |
|
| |
greeny09 Beginner...
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 27 Localizare : in camera mea sau la scoala Popularitate : Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Prietenia dintre o fata si un baiat Mar Oct 07, 2008 6:30 pm | |
| incerc sa ma inteleg bine cu toti | |
|
| |
Anutza_in_actiune Beginner...
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Popularitate : Data de inscriere : 06/10/2008
| Subiect: Re: Prietenia dintre o fata si un baiat Mar Oct 07, 2008 8:33 pm | |
| Am foare multi prieteni(baieti)si pot spune ca sunt chiar de gasca... | |
|
| |
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Prietenia dintre o fata si un baiat Mar Oct 07, 2008 9:23 pm | |
| am o gramada de amici baieti...sunt super de treaba... )..dar am un amic de vreo..hmm..3 ani..si la un moment dat am ajuns sa ne placem...dupa care am renuntat eu prima la ideea asta...apoi a rentuntat si el..si am redevenit amici insa acum nu il mai consider dragut... | |
|
| |
she`s_like_a_drug Baby
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 30 Localizare : Pe Lunaaa` Popularitate : Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: Prietenia dintre o fata si un baiat Joi Mar 05, 2009 10:15 pm | |
| e ok si eu am un baiat BFF` | |
|
| |
DeeaNikol Baby
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 29 Localizare : In a sweet dream Popularitate : Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Prietenia dintre o fata si un baiat Dum Apr 19, 2009 7:47 pm | |
| Credca prietenia dintre o fata si un baiat e cea mai atre...am si eu un prieten foarte bun si sunt foarte apropiata de el..adica ii pot spune orice si mereu e de partea mea cand am nevoie de el | |
|
| |
alexutzza Beginner...
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 29 Localizare : Navodari Popularitate : Data de inscriere : 31/07/2009
| Subiect: Re: Prietenia dintre o fata si un baiat Vin Iul 31, 2009 6:06 pm | |
| | |
|
| |
black-marius Beginner...
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 28 Localizare : Pitesti/Gavana 3 /scoala nr 19 :P Popularitate : Data de inscriere : 27/04/2010
| Subiect: Re: Prietenia dintre o fata si un baiat Mar Apr 27, 2010 7:34 pm | |
| De ex:(sa va lamuresc ;) )
daca o fata sta foarte mult cu un baiat si il cunoaste de cand "lumea si pamantu'" acel baiat va crede ca acelei fete ii place de el Si asa si este stiu din propie experienta ( a mea si a cativa dintre prieteni mei ) si dupaia cand intrebi pe fata daca iti place de mine?ea zice nu si tu zici : a si ea zice : dc?:-?? si tu zici : de nimica ;) si fata : a ok si dupaia intreaba pe un prieten/var de al tau daca o placi si el zice "da poate" sau "nu" sau "da,dar dc ma intrebi?" pt ati face in ciuda sau pt a se razbuna pe tine
sau nu e asa ziceti daca da sau nu ;) | |
|
| |
Iuli@ Cildysh
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 26 Localizare : Hawaii :)) Popularitate : Data de inscriere : 29/06/2010
| Subiect: Re: Prietenia dintre o fata si un baiat Mar Iun 29, 2010 11:50 am | |
| Da are dreptate black-marius intrun fel chiar asa si e | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prietenia dintre o fata si un baiat | |
| |
|
| |
| Prietenia dintre o fata si un baiat | |
|