Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Durerile la nivelul coloanei vertebrale Mar Oct 07, 2008 9:45 pm | |
| nu cred ca este o boala neaparat...dar ma doare spatele foarte des deoarece ghiozdanul meu este foarte greu,cand scriu nu stau dreapta..desi am incercat sa ma corectez iar cand stau la calculator la fel iar dimineata cand ma trezesc observ ca am dormit gheboasa.nu stiu ce sa fac....sora mea are scolioza..sau cum s-o chema acea boala de spate din cauza ca a stat gheboasa cand a scris si din cauza ghiozdanului.Ea este acum la facultate..iar boala a avut timp pe parcursul a 12 ani de scoala sa se agraveze..nu as vrea sa patesc la fel..avand in vedere ca sunt in clasa a 6a...ce parere aveti? prezentati si voi dureri la nivelul coloanei vertebrale? | |
|
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Durerile la nivelul coloanei vertebrale Mar Oct 07, 2008 10:13 pm | |
| prietena mea are scolioza. la ea e din cauza ca in clasele primare a avut un ghiozdan care se purta pe un umar... acum o doare spatele cand sta dreapta. nush cum ai putea sa opresti avansarea. | |
|
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Durerile la nivelul coloanei vertebrale Mier Oct 08, 2008 10:27 am | |
| ceea ce este si mai rau,dupa parerea mea este ca totul depinde de tine...atunci cand scrii sau stai la calculator trebuie sa ai o pozitie dreapta a coloanei..cat despre ghiozdan chiar nu stiu cum sa procedez,avand in vedere ca este foarte greu al meu :( | |
|
`Jocker~Smile` Beginner...
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 29 Localizare : chiar acolo...ma vezi? Popularitate : Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: Durerile la nivelul coloanei vertebrale Joi Ian 22, 2009 11:17 pm | |
| era un timp in care aveam dureri de spate, dar acum mi-au trecut pentru k am trecut bine de tot pe sport | |
|
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Durerile la nivelul coloanei vertebrale Sam Feb 07, 2009 12:16 pm | |
| hmm... si eu am ... un inceput de Hernie Cerbicala :| din cauza ca eu tot car chestii . ba in mana , ba ghiozdanul . Si tata mi-a zis sa nu duc NIMIC in spate, oricat ar fi de gol , deoarece este aceeasi chestie . oricum , eu nu pot renunta la ghiozdan cand merg prin oras ) desi de cateva ori m-am dus fara el , am impresia ca merg asa...fara nici o treaba . nu stiu daca ma intelegeti :D | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Durerile la nivelul coloanei vertebrale | |
| |
|