| Yesterday, today, tomorrow | |
|
+6~PlastiC SmilE~ Ada over~used Anna ~PinK LemonadE~ Fraise 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Yesterday, today, tomorrow Vin Oct 17, 2008 3:54 pm | |
| Fiecare va scrie un cuvant/fraza care sa reprezinta ziua de ieri, azi , respectiv maine (cum crede ca va fi ziua de maine). Ieri: am vandut bijuterii la mama la serviciu si cealalta jumatate a zilei am fost cu iubitul in oras. Azi: am fost sa imi iau niste bani de la o scoala unde am predat in luna mai-iunie, apoi m-am intalnit un pic cu iubitul pe drum, ne-am despartit el la munca, eu cu treaba prin oras si apoi acasa sa fac noi bijuterii, noi modele Maine : ies la plimbare cu un amic pe care nu l-am mai vazut d emult si seara cu prietenul. Voi? | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Vin Oct 17, 2008 4:25 pm | |
| ieri: am fost la scoala, apoi la ziua unei prietene azi: am fost la scoala, am stat in pat[vreme oribila :(] si imediat merg la antrenament maine: voi merge la antrenament, apoi voi face teme..si... nu stiu :-?? | |
|
| |
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Dum Oct 19, 2008 5:37 pm | |
| ieri: super party \:D/ in pijamale...:-?:X azi: o zi oribila...:-L..nu am mancat toata ziua... maine: o sa merg la scoala..:-? si o sa dau tot ce pot la testul la mate :D ^ ^ | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Joi Oct 23, 2008 7:46 pm | |
| ieri: am luat zece la mate azi: inghesuiala in tramvai cand m-am dus la scoala... inghesuiala cand am venit ... .... profu`de isto mi-a citit numele corect si iar ne-a povestit diverse lucruri [care e cea mai sigura metoda de a te sinucide ] ... am inceput sa ma uit la Prison Break :D maine: poate ma intalnesc cu prietenul... si reusesc sa-l conving pe tata sa ma lase la Under London 8-> | |
|
| |
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Mar Oct 28, 2008 8:18 pm | |
| ieri: luni..pai...:-? am avut o zi foarte incarcata iar profa de germana m-a luat la rost ca nush ce...i-) azi:pai...i-) caterinca totala la ora de muzica..=)) apoi la romana a fost calumea..la mate am avut lucrare iar la sport si engleza a fost bine..mi-am facut temele si acum stau la calc:) maine: am modelaj..:-? de la 9 la 11 :-< stau cu fetele si apoi...de la 1 am ore...usoare:)..o sa fie o zi tare | |
|
| |
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Dum Noi 16, 2008 12:08 pm | |
| Ieri: am fost la teatru cu Ana, Irina si Olivia si am ras de am crapat, si am mai ras de geaca lu Radu Azi: teme .. teme... si iar teme Maine: SCOALAA!! :(( | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Dum Noi 23, 2008 10:45 am | |
| ieri:Dubios;m-am certat cu toata lumea azi:teme:|, tuns, si teme maine: luni ... o sa fie sigur o zi oribila | |
|
| |
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Dum Noi 23, 2008 7:29 pm | |
| ieri: o zi de stat acasa ) si de cautat prin frigider ) azi: destul de calumea.. teatru... 2 exercitii la mate ) blugi... maine: zi total sucks! | |
|
| |
Anna Moderator local
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Dum Noi 23, 2008 8:45 pm | |
| ieri: mi s-a facut rau si am mers la spital...:-? era sa am o boala de paralizare nush ce... azi: fain...i mean...mi-am luat bocanci...si am fost la teatru..am stat afara.. maine: scoala...:-l... | |
|
| |
Ada Cildysh
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Mier Dec 03, 2008 8:57 pm | |
| ieri... :> eheei.. ieri au fost multe ) am mers afara.. si am colindat tot orasul... primaverii si calea nationala.. care dureaza 45345 de km ) azi... era sa ma ia radu in brate dar colega mea tuta.. m-a impins mai incolo.. wtf :(( ce noroc am si eu .. pana mea :-< maine... caterinca ) nush... pregatire pt teza | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Sam Feb 21, 2009 1:02 am | |
| Ieri: am stat in casa si am mai fac cateva bijuterii Azi: am fost la scoala sa vand margelute si apoi fuga acasa ca ploua tare si seara m-am intalnit cu cineva sa-mi dea un colet cu accesorii de bijou Maine: cred ca stau acasa si margelesc ... am comenzi mari inainte de 1 martie | |
|
| |
Pinky Cildysh
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Romania Popularitate : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Lun Feb 23, 2009 5:03 pm | |
| ieri:am avut musafiri de ziua matusii mele azi:am fost la scoala si acum fac teme la romana maine:cred ca voi avea multe teme | |
|
| |
Fraise Cildysh
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Lun Feb 23, 2009 7:23 pm | |
| Ieri: am lenevit si seara am fost la iubitul meu Azi: serviciu si acasa Maine: serviciu si nu stiu ce voi face seara ... | |
|
| |
*yzy* Beginner...
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : ce te intereseaza? Popularitate : Data de inscriere : 18/03/2009
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Mier Mar 18, 2009 8:54 pm | |
| ieri: m`am pliktisit toata ziua si am fst happy k l`am vzt pe sbk :D azi: am lenevit in pat pana la 11 si dupa aia m`am pregatit de scoala..am venit acasa fleasca pt k afara ploua si eu nu aveam umbrela :| maine: sa ma intalnesc cu alex :X:X:X | |
|
| |
DeeaNikol Baby
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 29 Localizare : In a sweet dream Popularitate : Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow Dum Apr 19, 2009 8:15 pm | |
| Ieri-am stat afara cu prietenele Az-am fost la bunica,apoi afara,si acum in casa Maine-ies in oras cu prietenele | |
|
| |
Iuli@ Cildysh
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 26 Localizare : Hawaii :)) Popularitate : Data de inscriere : 29/06/2010
| |
| |
Iuli@ Cildysh
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 26 Localizare : Hawaii :)) Popularitate : Data de inscriere : 29/06/2010
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Yesterday, today, tomorrow | |
| |
|
| |
| Yesterday, today, tomorrow | |
|