Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Kataklysm Mier Noi 12, 2008 9:05 pm | |
| Ehei.. nu stiu eu cati fani Kataklysm sunt pe aici. Mie imi plac la nebunie.. ma reprezinta death metal'u e cel mai tare \m/ melodia mea preferata este " To reign again " :D Ce parere aveti despre kataklysm, sau despre metal in generaL? :D | |
|
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Kataklysm Joi Noi 13, 2008 7:23 pm | |
| eheeei inainte nu-ti placea kataklysm...cand ti-am dat prin vara :P pai eu stiu de la Hoddi...[un tip] de kataklysm imi place de cac...e singura mea formatie preferata:) | |
|
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Kataklysm Joi Noi 13, 2008 9:23 pm | |
| Stiu ca nu imi placea ) pentru ca atunci.. de-abia acceptam metalu prin calcul.. acum sunt mult mai schimbata decat eram :O inainte.. ascultam numa cacaturi ) de cand ascult metal. sunt o alta persoana.. probabil m-am schimbat in bine.. defatp e sigur ) ana.. stie ce faceam noi.. pe terenul scolii =)))) inainte de ore =))) | |
|