| Second-hand | |
|
+5MooN^^PhoENix>.< over~used Fraise ~PlastiC SmilE~ [Kallin'.Your.Way] 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Second-hand Lun Iul 21, 2008 8:07 pm | |
| Ce credeti despre magazinele second-hand?Voi ati cumparat vreodata haine de la aceste magazine? | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Second-hand Mier Iul 23, 2008 1:55 pm | |
| nu am cumparat niciodata si nici nu am de gand sa cumpar.................... | |
|
| |
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: Second-hand Mier Iul 23, 2008 2:38 pm | |
| Eu mi-am cumparat niste tricouri xxl si niste maieuri,care inca aveau eticeta pe ele..Si sunt si haine de firma,nefolosite.. | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Second-hand Mier Iul 23, 2008 3:34 pm | |
| Am luat cu sau fara eticheta. Ceea ce am ales era bine inhrijit , atrebuit doar o spalare si arata ca nou vestimentatia. Acum nu m-as mai baga la cumparaturi second-hand, nici nu am mai fost curioasa ce au mai primit prin oras, prefer sa-mi iau noi din magazine. | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Second-hand Mier Iul 23, 2008 6:01 pm | |
| acolo au pantaloni in carouri cu100 de mii :shock: deci, da:> | |
|
| |
MooN^^PhoENix>.< Beginner...
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 30 Localizare : Pe un nor:X Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Second-hand Lun Iul 28, 2008 1:40 pm | |
| nu mi'am luat haine din second hand shi niki nu cred k vreau sa incerc... | |
|
| |
Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Second-hand Dum Aug 24, 2008 2:20 pm | |
| nu imi pasa daca sunt sau nu de la second hand, daca imi place haina respectiva ma uit la ea sa vad daca are vreun defect si daca e in regula o cumpar! | |
|
| |
Pinky Cildysh
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Romania Popularitate : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: Second-hand Mar Sept 09, 2008 10:24 am | |
| NU voi lua in viata mea asa ceva!!!!!!! Nu pot nici sa ma gandesc ca vreodatasa port hainele la mana a doua! | |
|
| |
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Second-hand Mier Noi 12, 2008 9:20 pm | |
| nu stiu ce e asa mare branza )) lol.. adiac .. eu nu mi-am luat niciodata de la second hand... dar... de ce nu? Adica.. stiti ceva? de ce sa dau 2 milioane pe un hanorac Vans, daca pot sa-l iau la 100 de mii.. in second hand :| deci..mna... lol.. maxim 500.. stiti ceva? Adica.. nu m-as face de rusine.. mereu mi-am luat haine la milioane.. ce mare chestie daca iei de la second hand.. acolo.. vin persoane carora nu le vine haina respectiva si au dat-o la folosire sa nu o arunce.. nu inseanma ca sunt folosite.. chiar am fost foarte geloasa pe prietena mea care a gasit hanoracul de la vans inaintea mea :-w | |
|
| |
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Second-hand Mier Noi 12, 2008 9:37 pm | |
| vara-mea e colectionara de genti de la second hand...si a gasit de firma:X adica...:)Sora-mea si-a mai luat niste haine..adica o bluza..sau doua ma rog...si era super tare...a dat vreo 200 de mii pe ea...si ma rog...era cam eleganta...nu era chiar de ea..da era geniala:X si o tipa a vrut sa o ia si i-a vandut-o cu 600 de mii :X Am sa mai merg cu ea pe acolo...poate gasesc ceva :> vreau o geanta pe o parte cu culoooori:X:X | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Second-hand | |
| |
|
| |
| Second-hand | |
|