| Sugestii si reclamatii | |
|
+5Cristinush py$ycutz@ re@ ~PinK LemonadE~ Fraise Obileh 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Sugestii si reclamatii Sam Iul 12, 2008 1:21 pm | |
| Ai vreo sugestie pentru imbunatatirea forumului sau vreo reclamatie? Posteaza aici, iar parerea ta va fi luata in considerare | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Sugestii si reclamatii Sam Iul 26, 2008 12:26 pm | |
| La PORTAL : La Parteneri puneti numai minibannerele de la forumurile care va aliati Iar mini bannerele la voturi creati Top Vot , ca sunt 2 lucruri diferite !!!
Iar la toolbarul unde sunt ... Portal, Acasa, Calendar etc inversati si voi "Acasa, Portal, Calendar" ... ca sunt obisnuita sa dau acasa pe prima chestia, si de fapt dau pe portal. :pale: | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Sugestii si reclamatii Sam Iul 26, 2008 1:32 pm | |
| ok, Fraise multumesc pt sugestie le voi face acum. | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Sugestii si reclamatii Lun Iul 28, 2008 7:50 pm | |
| mie imi place .....ee sooper..ar putea sa fie putin mai colorat..da in rest ee perfect | |
|
| |
Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Sugestii si reclamatii Mier Aug 20, 2008 3:03 pm | |
| Eu cred ca ar trebuii ca sa fie o regula in care sa se spuna ca nu putem folosi semnaturi prea mari pentru ca nu e deloc estetic si se incarca si greu forumul la unii. Cam asta e tot deocamdata! | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Sugestii si reclamatii Sam Sept 20, 2008 8:43 pm | |
| Mai bagati si voi emoticoane noi ! | |
|
| |
Fraise Cildysh
| Subiect: Re: Sugestii si reclamatii Mier Sept 24, 2008 4:01 pm | |
| La concursul cu carucioare bebe au disparut posturile ... nu va speriati, a fost o problema de la server ... asa ca cele care ati pus poze acolo trebuie sa le repuneti ! | |
|
| |
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Sugestii si reclamatii Mier Oct 01, 2008 6:54 pm | |
| Ma gandeam...daca ati putea crea o categorie care sa se numeasca "RP" RP = povesti cu toata lumea de pe forum pe diferite teme. Am putea face ceva gen "Pierduti in munti!" in care sa scriem toate cel putin 5 randuri geva gen "Si mergeam toate pe munte iar Fraise (de exemplu) a alunecat iar Iulia i-a spus : "Te simti bine?:-s...haideti fetelor..sa o ajutam!!"" ce spuneti? | |
|
| |
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: Sugestii si reclamatii Sam Dec 27, 2008 7:07 pm | |
| Anna are o idee chiar buna... Si,cred ca bannerul ar trebui schimbat... Sa nu se supere autoarea ca tema a fost luata in totalitate... | |
|
| |
alexutzza Beginner...
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 29 Localizare : Navodari Popularitate : Data de inscriere : 31/07/2009
| |
| |
Iuli@ Cildysh
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 26 Localizare : Hawaii :)) Popularitate : Data de inscriere : 29/06/2010
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sugestii si reclamatii | |
| |
|
| |
| Sugestii si reclamatii | |
|