| Firma de cosmetice | |
|
+4~PlastiC SmilE~ [Kallin'.Your.Way] ~PinK LemonadE~ Obileh 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Firma de cosmetice Mar Iul 22, 2008 10:12 am | |
| De la ce firma de cosmetice va cumparati produsele. eu in general de la avon si Oriflmae. Nu folosesc atat de mult incat sa am nevoie de produse de specialitate de la firme cunoscute. | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Firma de cosmetice Joi Iul 24, 2008 8:55 pm | |
| In general iau de la Oriflame si cateodata de la Avon. Fardurile de pleoape prefer sa le iau de la Ruby Rose, mi se par mai de calitate. | |
|
| |
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: Firma de cosmetice Vin Iul 25, 2008 3:21 pm | |
| Pai..Avon(foarte rar),Oriflame,Refan,Ruby Rose(foarte rar).. | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Firma de cosmetice Dum Iul 27, 2008 8:11 pm | |
| avon,oriflame..si altele mai mici..avand in vedere ca nu folosesc decat mascara, dermatograf, tus pe timpul zilei...farduri si rujuri colorate doar la ocazii speciale sau o data la 100 de ani (nu le suport) | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Firma de cosmetice Dum Iul 27, 2008 8:16 pm | |
| Folosesc de la Sephora, The Body Shop, Estee Lauder, L'Oreal, Oriflame, Refan, Rainbow Priorities, Christian Dior, Lancome, AslaVital, Klorane, Avene, Uriage, Nivea ... si multe altele ... ceea ce am mentionat pe astea le folosesc si cumpar din aceasta gama , mi se par fff bune si de calitate. | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Firma de cosmetice Vin Aug 08, 2008 5:29 pm | |
| | |
|
| |
Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Firma de cosmetice Dum Aug 31, 2008 8:25 am | |
| Oriflame...Avon....Sephora,The Body Shop...Deborah,Miss Sporty... cam astea :-? | |
|
| |
bambina Beginner...
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 28 Localizare : paradise Popularitate : Data de inscriere : 26/06/2010
| Subiect: Re: Firma de cosmetice Sam Iun 26, 2010 3:25 pm | |
| Mda..depinde. Avon: ruj, creion dermatograf, pudra, fond de ten Oriflame: rimel, luciu de buze Maybelline: dermatograf(cel mai bun din cate am incercat ), tus (rezista mult\\) Miss sporty: tus | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Firma de cosmetice | |
| |
|
| |
| Firma de cosmetice | |
|