Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
World-of-Girls
Vino si alatura-te celui mai cool forum pentru fete. Aici vei gasi cele mai interesante subiecte despre moda, stil, ingrijire, baieti si sanatate, de unde nu va lipsi distractia.Nu mai sta pe ganduri!
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
Subiect: Tuberculoza Mar Iul 22, 2008 11:40 am
In clasa a6a am primit niste brosuri despre aceasta boala, iar profesoara de biologie ne-a explicat cum sta teraba cu tuberculoza. Mie sincer mi-e foarte frica, deoarece din cate am inteles se transmite foarte usor. ce parere aveti?
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
Subiect: Re: Tuberculoza Dum Iul 27, 2008 7:13 pm
am primit si eu intr-a 6a brosura aia...numai k nu prea eram atenta cand a la explicatii .... de naspa.... nah....nu mi-ar place sa am de aface cu asa ceva
lampitzah Beginner...
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 31 Localizare : Mioveni Popularitate : Data de inscriere : 18/08/2008
Subiect: Re: Tuberculoza Lun Aug 18, 2008 5:09 pm
doh...ma feresk ;lojik///\\\\dah nu am i'm skared 'boy tha'tha -_-
Iuli@ Cildysh
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 26 Localizare : Hawaii :)) Popularitate : Data de inscriere : 29/06/2010