| Stomatologia | |
|
+6Fraise Pinky ~PlastiC SmilE~ py$ycutz@ re@ ~PinK LemonadE~ Obileh 10 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Stomatologia Mar Iul 22, 2008 11:48 am | |
| Ce pasta de dinti folositi? La cat timp va schimbati periuta? de cate ori pe zi va spalati pe dinti?Cat de des mergeti la dentist? | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Stomatologia Joi Iul 24, 2008 6:41 pm | |
| Acum folosesc Aquafresh iso-active, periuta o schimb o data la 3 luni. De obicei ma spal pe dinti de 2 ori (dimineata si seara), rareori de 3 . Si la dentist merg destul de rar..
Ultima editare efectuata de catre MaryaPink in Vin Aug 08, 2008 9:14 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| |
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Stomatologia Sam Aug 09, 2008 4:57 pm | |
| ..folosesc o pasta naturala.. si e mare diferenta...e mult mai buna...ma spal cam de 2 ori pe zi..periuta o schimb..depinde in jur de 3 luni oricum..la dentist...destul de rar | |
|
| |
Pinky Cildysh
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Romania Popularitate : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: Stomatologia Joi Sept 11, 2008 7:47 pm | |
| Pai merg la dentist foarte des din cauza cariilor.La un timp mancam foarte multe dulciuri.Acum manac foarte putine. Nu mai am nici o carie! Eu folosesc Colgate sau sensodine, iar periuta de dinti mi-o schimb la 3 luni | |
|
| |
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Stomatologia Vin Sept 12, 2008 10:36 am | |
| Am auzit ca a aparut bled-a-med 3D white si ca in 14 zile iti albeste dintii cu nush cat la suta...tre sa incerc | |
|
| |
Pinky Cildysh
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Romania Popularitate : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: Stomatologia Vin Sept 12, 2008 2:36 pm | |
| Mie, o pasta,mi-a albit dintii.Dar nu stiu care! | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Stomatologia Vin Sept 12, 2008 7:58 pm | |
| Ce pasta de dinti folositi? Colgate Advanced Whitening si Sensodyne, pe astea le folosesc in paralel ... Oricum cand cumpar iau ce ma atrage, nu folosesc aceeasi marca mai multe saptamani. La cat timp va schimbati periuta? La 3-4 luni. De cate ori pe zi va spalati pe dinti? Dimineata, pranz (cand sunt in deplasare nu pot ) sau uneori uit si seara ... Cat de des mergeti la dentist? Cand am nevoie merg ... Acum sunt perioada cand nu am voie, chiar daca as avea probleme cu dantura, nu trebuie ... din cauza problemei de sanatate pe care o am (tromboza) ... s-ar putea sa am o hemoragie si sa nu mai pot oprii | |
|
| |
Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Stomatologia Mier Sept 17, 2008 9:11 am | |
| Folosesc Blend-a-med sau Colgate ca marfa,diferite *sortimente* ),depinde. Cam la 3 luni imi schimb periutza de dinti. Cam de trei ori,dar atunci knd sunt plecata de ex...doar de doua ori. Nu prea merg la dentist ) n-am avut in viatza mea o carie :"> | |
|
| |
she`s_like_a_drug Baby
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 30 Localizare : Pe Lunaaa` Popularitate : Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: Stomatologia Joi Mar 05, 2009 9:53 pm | |
| merg rar la dentist, folosesc Colgate 3 formula.. de inalbire protejare si curatare, periuta...cam la 3 luni..uneori mai mult k uit :D... si ma spal de 2 ori pe zi. | |
|
| |
MooN^^PhoENix>.< Beginner...
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 30 Localizare : Pe un nor:X Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Stomatologia Mier Iul 01, 2009 12:23 pm | |
| folosesc blend-a-med sau colgate...ma spal de 2 ori pe zi si imi schimb periuta cam o data la 3 luni...merg la dentist o data sau de doua ori pe an(la control) | |
|
| |
Iuli@ Cildysh
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 26 Localizare : Hawaii :)) Popularitate : Data de inscriere : 29/06/2010
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stomatologia | |
| |
|
| |
| Stomatologia | |
|