| Bauturile acidulate | |
|
+5py$ycutz@ re@ ~PinK LemonadE~ over~used ~PlastiC SmilE~ Obileh 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Bauturile acidulate Mar Iul 22, 2008 12:00 pm | |
| Va plac bauturile acidulate? Stiti ca sunt foarte nocive, in special Coca-Cola si Pepsi?
Eu sunt constienta de faptul ca sunt foarte nesanatoase si totusi nu ma pot abtine de la pepsi si cola. | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Bauturile acidulate Sam Iul 26, 2008 7:31 pm | |
| stiu cum sunt dar ma declar devoratoare de pesi....si apa minerala imi face bine cand imi e greata | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Bauturile acidulate Sam Iul 26, 2008 7:48 pm | |
| | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Bauturile acidulate Sam Iul 26, 2008 8:03 pm | |
| nu beau chestii acidulate tot timpul..in ultima vreme nu prea am baut prefer chestiile neacidulate... mai nou sucul de portocale si apa plata | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| |
| |
lampitzah Beginner...
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 31 Localizare : Mioveni Popularitate : Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Bauturile acidulate Lun Aug 18, 2008 5:07 pm | |
| fortza coca cola!!i love koke!!!!!!!!!!! :X:X pasiunea mea....deki dah...imi plk sukurile akidulateh | |
|
| |
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Bauturile acidulate Mar Oct 07, 2008 9:39 pm | |
| Coke is the best!~ :X:X:X Sunt un maaare fan Cola...:X desi nu am baut de cam...o saptamana:(..maine cand ma duc la scoala am sa-mi iau o cola ).. | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Bauturile acidulate Mier Oct 08, 2008 9:38 am | |
| off [cred]: la magazinul de la scoala vinde doar apa plata | |
|
| |
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Bauturile acidulate Sam Dec 06, 2008 4:28 pm | |
| eheeei... nici eu nu ma pot abtine d ela cole )) dar imi plac si cele naturale :X mai intai... adica. nu naturle.. alea neacidulate doar Tymbark la cutie :X:X:X:X:X si ..pe urma cola.. aceste doua sucuri imi plac :D :"> poate imi place tymbark ca tata ii director de vanzari )adica... iau tot gratis ) si tata da comenzi.. si ii paraste daca fac ceva rau.. dar cum tata e de treaba ) primeste sucuri.. oho.. :X bucuria mea.. si.. da.. imi plac si acelea acidulate :-" | |
|
| |
Iuli@ Cildysh
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 26 Localizare : Hawaii :)) Popularitate : Data de inscriere : 29/06/2010
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bauturile acidulate | |
| |
|
| |
| Bauturile acidulate | |
|