| Stiti sa gatiti? | |
|
+9Pinky Mayume lampitzah py$ycutz@ re@ ~PlastiC SmilE~ ~PinK LemonadE~ [Kallin'.Your.Way] Fraise Obileh 13 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Stiti sa gatiti? Mar Iul 22, 2008 12:03 pm | |
| | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? Mar Iul 22, 2008 10:46 pm | |
| Da, stiu si-mi place, chiar daca intru mai rar prin bucatarie ... - friptura la cuptor orice fel de carne - oua ochi, cartofi prajiti, ficatei prajiti - gogosi, chec, fursecuri, tort dar blatul il iau din comert, numai cremele le fac - clatite, paine - paste - supa de rosii - fidea cu lapte - orez cu lapte - pilaf sarbesc si cand imi mai aduc aminte mai scriu | |
|
| |
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? Mier Iul 23, 2008 10:47 am | |
| Da..Stiu gati,doar daca bunica-mi da ingredientele... | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? Joi Iul 24, 2008 6:50 pm | |
| nu stiu sa fac mare lucru, dar cu ce stiu nu cred ca as muri de foame stiu sa fac cartofi pai, ochiuri, salate ( ), hot dog, supa, orez, friptura, budinca, tort cu biscuiti cam atat....cred | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? Joi Iul 24, 2008 8:35 pm | |
| Chiar trebuie sa zic......neah....sa nu sune ciudat.....Nu trec prin bucatarie...adica...nu gatesc :oops: | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? Joi Iul 24, 2008 8:46 pm | |
| ^ stai linistita, nici eu nu intru in bucatarie nici din greseala....dar asta stiu sa fac.... de obicei mai fac cate o budinca sau un desert cand imi e pofta si mama nu are timp, altfel nu :D | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? Vin Aug 08, 2008 6:59 pm | |
| aapai..nu prea:lol: shtiu sa fac clatite..adika o parte. ...si cartofi prajiti:lol: | |
|
| |
lampitzah Beginner...
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 31 Localizare : Mioveni Popularitate : Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? Lun Aug 18, 2008 5:02 pm | |
| logik....krtofi prjtzy,zupika d pui,sanvishuri ,cerealeh ji mai jtiu ji alteleh...da nu preh gattezc | |
|
| |
Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? Sam Aug 30, 2008 9:30 pm | |
| nu gatesc ) asta pt k nu m-am bagat dar sunt mai mult ca sigura k mi-ar iesi ceva ceva acolo dak as incerca. cat sa nu mor de foame ) cik am avea fetele/femeile din familia asta gatitul in sange :"> e bine. nu murim de foame ) mama face o mancareee =P~ oricum,nah...stiu si fac salate,sandwichuri si alte chestii de-astea kre nu necesita fiert,prajit & co ) | |
|
| |
Pinky Cildysh
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Romania Popularitate : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? Mier Sept 10, 2008 1:47 pm | |
| Pai stiu sa gatesc multe lucruri...aare ceva daca nu le mai zic? | |
|
| |
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? Mier Oct 01, 2008 6:17 pm | |
| stiu sa fac cartofi prajiti..dupa mine mancarea de baza | |
|
| |
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? Vin Dec 05, 2008 12:57 pm | |
| pai.. ana.. stie sa faca cartofi prajiti?? ) bine ca mi-ai zis cand venea la mine si ii ziceam " e randu tau " cica ana " da nu stiu " .. bine ca mi-ai zis ana )) #:-s in sfarsit am sa scap de durerea de mana #:-s .... asa.. eu stiu sa fac cartofi prajiti.. ) multumita anei am invatat.. care ii era foame... si eu a trebuit la 2 noaptea ) sa ma apuc de facut cartofi prajiti .. asta s-a intamplat de 3-4 ori.. :-?? asa.. oua.... cartofi copti... ) uneori.. se cam parlesc da na :-" ))... aa si la oua.. tot timpul imi sare uleiul prin ochi :( asa..... mai stui... nush.. stiu cum se face ciorba.. dar nu am incercat niciodata ) da mereu o ajut pe mama :D si mai stiu sa fac PASTE ) preferatele mele... si sandwich'uri... :-? salate..si uneori.. mai inventez.. odata am inventat.. un fel de tocanita.. ce-i drept, numa eu am mancat din ea =))) | |
|
| |
Iuli@ Cildysh
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 26 Localizare : Hawaii :)) Popularitate : Data de inscriere : 29/06/2010
| |
| |
georgiana12 Beginner...
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 27 Localizare : constanta Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? Sam Iul 10, 2010 10:00 pm | |
| da stiu..dar nu multe: -cartofi prajiti -oua -piure -ceai -sandwichuri -cereale -lapte praf ..si cam atat deocamdata:D | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stiti sa gatiti? | |
| |
|
| |
| Stiti sa gatiti? | |
|