| Shopping online | |
|
+7~PlastiC SmilE~ ~PinK LemonadE~ over~used py$ycutz@ re@ Fraise [Kallin'.Your.Way] Obileh 11 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
marya Vizitator
| Subiect: Shopping online Mar Iul 22, 2008 4:46 pm | |
| Sa vorbim despre shoppingul online in romania. Ideii pro si contra shoppingului online in .ro. Ce parere aveti? |
|
| |
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Shopping online Mar Iul 22, 2008 4:50 pm | |
| Eu sincer nu prea ma dau in vant dupa shoppingul online deoarece produsele ajung tarziu, iar daca sunt produse mai scumpe nu am curaj sa imi iau de pe net, deoarece s-ar putea ca produsul sa nu mai ajunga la mine, iar eu sa trimit banii. | |
|
| |
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: Shopping online Mar Iul 22, 2008 5:07 pm | |
| De acord cu Iulia...S-ar putea ca unele produse nici sa nu existe,sa fie doar o farsa pentru a gastiga bani... | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Shopping online Mier Iul 23, 2008 3:41 pm | |
| Cumparaturi online numai din Romania mi-am luat carti, materiale de pictura, accesorii si margele la kg si unele hainute luate de la unele fete de pe forumuri ... marfa a venit fie intr-o zi sau in 3 zile, nu am avut nimic deteriorat. Cumparaturi din strainatate pe diferite site-uri am luat, dar faceam cu mai multe persoane pt a ne scoate taxa de transport mai ieftin. Si produsele oricum sunt mai ieftine fatza de tara noastra , la calitate sunt la fel. www.dress-for-less.com - asta e unul dintre site-uri de unde imi cumpar mai des | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Shopping online Vin Aug 08, 2008 5:35 pm | |
| mi se pare total aiurea....nici o data nu am facut asa cv..si nici nu o sa fac... | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Shopping online Vin Aug 08, 2008 8:30 pm | |
| eu n-am comandat niciodata online. dar stiu persoane care au facut-o. de exemplu, prietenul meu mi-a luat cadoul de ziua mea de aic , iar o fata din alba iulia isi comanda des chestii de aici | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Shopping online Vin Aug 08, 2008 8:45 pm | |
| ^si ce ti-a luat prietenul tau? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Shopping online Vin Aug 08, 2008 8:52 pm | |
| | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Shopping online Sam Aug 09, 2008 6:07 pm | |
| e bestiala | |
|
| |
| Subiect: Re: Shopping online Sam Aug 09, 2008 6:11 pm | |
| ms | |
|
| |
lampitzah Beginner...
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 31 Localizare : Mioveni Popularitate : Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Shopping online Lun Aug 18, 2008 3:48 pm | |
| - py$ycutz@ re@ a scris:
- mi se pare total aiurea....nici o data nu am facut asa cv..si nici nu o sa fac...
nuh e aiurea delok...e kiar ffffff ujor ...adik dekt sa mergi la toate mallurile pan' sa-tzi iei ce itzi place mie kiar imi place shoppingul online | |
|
| |
Pinky Cildysh
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Romania Popularitate : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: Shopping online Mar Sept 09, 2008 12:43 pm | |
| Eu am cumparat o carte de pe net dar altceva nu am luat pt. ca este mai sigur sa te duci tu la magazin si sa vezi tot...poate iti dau (daca ai comandat o bluza)bluza rupta sau alta culoare...alta marime etc. | |
|
| |
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Shopping online Joi Noi 13, 2008 1:32 pm | |
| eu .. trimit banii.. de-abia dupa ce primesc produsul.. asa am procedat intotdeauna :-?? Si .. daca nu imi ajnuge, la revedere!! ma doaer undeva.. n-am decat sa nu le platesc :-??ma rog.. asa site-urile care comand deobicei .. sunt www.bestial.rowww.u-man.rowww.kickback.rowww.aspkt.com :-? astea sunt :X Au haine prea geniale :-" Sau de pe forumuri.. :D cu oameni.. care caca.. eu de exemplu de pe un forum mi-am luat un fingerboard de la flip care acolo pe net costa 280 si la noi in oras 500 si ceva...ma rog.. toate bat spre 1 milion.. deci.. e ceva afacere .. plus ca drumul ma costa doar 5 lei :-J mare chestie | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Shopping online Joi Noi 13, 2008 3:07 pm | |
| In curand voi face o comanda de adidasi pt iubitel de pe www.eastbay.com si de-abia astept sa vina | |
|
| |
iulia_adriana Beginner...
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 33 Localizare : cluj Popularitate : Data de inscriere : 04/05/2009
| Subiect: Re: Shopping online Lun Mai 04, 2009 8:01 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Shopping online | |
| |
|
| |
| Shopping online | |
|