| [concurs] Descrie-te [concurs] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
marya Vizitator
| Subiect: [concurs] Descrie-te [concurs] Mar Iul 22, 2008 10:07 pm | |
| Este un concurs de auto-caracterizare. Descrieti-va cat de bine puteti! Cand se vor aduna minimum 5 participanti, vom face chestionarul pt vot. Premiul, un rang personalizat. Succes! |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: [concurs] Descrie-te [concurs] Joi Iul 24, 2008 6:56 pm | |
| Daca pana la sfarsitul saptamanii nu va fi nici un participant la concurs, il voi inchide. | |
|
| |
Larisuka Beginner...
Numarul mesajelor : 8 Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: [concurs] Descrie-te [concurs] Joi Iul 24, 2008 10:30 pm | |
| Trebuie sa te descrii amanuntit in acest concurs? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: [concurs] Descrie-te [concurs] Vin Iul 25, 2008 9:30 am | |
| nu, trebuie doar o simpla descriere reprezentativa. | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| |
| |
| Subiect: Re: [concurs] Descrie-te [concurs] Sam Iul 26, 2008 7:14 pm | |
| | |
|
| |
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: [concurs] Descrie-te [concurs] Sam Iul 26, 2008 7:50 pm | |
| ^Deci pot comenta? Imi dai in sfarsit ocazia aceasta mult asteptata? | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: [concurs] Descrie-te [concurs] Sam Iul 26, 2008 7:59 pm | |
| da..tio dam... | |
|
| |
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: [concurs] Descrie-te [concurs] Sam Iul 26, 2008 8:05 pm | |
| Astept aprobarea de la maria | |
|
| |
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: [concurs] Descrie-te [concurs] Sam Iul 26, 2008 9:44 pm | |
| Sa vedem.. Ma numesc Alexa,am 11 ani(nu dati in mine cu rosii stricate,va roog) si sunt Berbec..Practic si eu dansul sportiv de aproape un an...Imi place sa ma plimb,sa stau pe net(nu am ajuns la dependenta si nici nu voi ajunge),sa merg la scoala(am si eu motivele mele:baietii..)..Nu prea imi place sa fiu fotografiata de nimeni,mai ales de mama cand mergem la mare..Cu toate fiind spuse,va dau o poza sa nu spuneti ca sunt rea..MUHAHA!! | |
|
| |
| Subiect: Re: [concurs] Descrie-te [concurs] Dum Iul 27, 2008 9:35 am | |
| Astazi e ultima zi de inscriere in concurs. Maine voi face chestionarul pt vot. Mai asteptam participanti. | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: [concurs] Descrie-te [concurs] Dum Iul 27, 2008 10:10 am | |
| Sunt Mada. Am 16 ani. ma preocupa tot ce tine de Egiptul Antic. nu-mi place chimia. imi place sa merg prin puburile din unirii cu friends... sau prin botanic. imi place franceza. imi plac filmele vechi,din anii`20 nu-mi plac persoanele care se baga singurele in seama. imi place spriteul. si milka[de capsuni] si primola[de frisca] ma plictisesc repede. imi schimb repede gusturile[de exemplu, daca azi vad intr-un magazin un tricou si imi place atat de mult incat il vreau neaparat, s-ar putea ca peste cateva zile sa nu-l mai port] am obsesii[care nu tin prea mult] imi ador camera foto. nah, cam atat:) | |
|
| |
Obileh Administrator
| Subiect: Re: [concurs] Descrie-te [concurs] Dum Iul 27, 2008 11:52 am | |
| Saluuuut! Eu sunt Iulia. Am 13 ani(si nu sunt mica) si locuiesc in Turda(orasul viselor....si atat, adica a viselor neimplainite). Imi plac chestile vechi(carti, muzica, stil, etc.), imi place sa citesc(acum citesc Mrona-Cella Serghi), sa stau pe net, sa ascult muzica(muzica=muzica adevarata(in special melodii din anii 80), nu manele, populara si alte tampenii). Sunt ciudata, nebunatica, glumeata si.......aa...da ..incapatanata!Stiu ca descrieerea mea nu e deloc speciala da nu am inspiratie, chef si toate alea......Asta sunt eu..si...atat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [concurs] Descrie-te [concurs] | |
| |
|
| |
| [concurs] Descrie-te [concurs] | |
|