~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: [vot] Descrie-te [vot] Dum Iul 27, 2008 6:25 pm | |
| 1. ~PlastiC SmilE~ - Citat :
- pai..Sunt Alina...13...ani...neinteresant..stiu......
Lumea zice ca sunt Emo...[nu sunt]...sau ca sunt nebuna...[aici..le dau dreptate....] ..... nu ma complic sa ma placa ceilalti.. si nu ma intereseaza ce zic altii despre mine.... Nu`s super-model...si nici nu ma dau.... Imi iubesc prietenii si ii apreciez pentru ca ma suporta.... Nu pot sa zic ca sunt Punk,Emo,Goth....nu sunt adepta unui stil anume....Sunt..EU.....chiar daca uneori le mai combin... Nu copiez pe nimeni....spun omului in fata ce am de zis si nu barfesc ca altii.....desi majoritatea ma urasc pentru ca le spun parerea mea [uneori fiind negativa] da...sunt cam ciudata...dar.....asa sunt si asa voi ramane.... poza:...daca aveti virusi in calculator va asigur ca vor disparea dupa ce imi vor vedea m oaca...
2. MaryaPink - Citat :
deci..... sunt maria si am 13 ani... dupa cum nu stie toata lumea sunt in zodia rac () nu cred ca vreti sa aveti de-aface cu mine ...prietenii stiu dc fac dans sportiv..la performanta sunt obsedata sa imi fac poze...am cam 700 de poze cu mine in calc... nu sunt foarte obsedata de net, doar uneorii... urasc oamenii prefacuti si profitori si admir persoanele cu atitudine... sunt obsedata de reviste si de nu am de gand sa ma schimb pentru nimeni niciodata
....asta sunt eu... mai nebunatica uneori...cine ma stie poate comenta 3. Xoxo - Citat :
- Sa vedem..
Ma numesc Alexa,am 11 ani(nu dati in mine cu rosii stricate,va roog) si sunt Berbec..Practic si eu dansul sportiv de aproape un an...Imi place sa ma plimb,sa stau pe net(nu am ajuns la dependenta si nici nu voi ajunge),sa merg la scoala(am si eu motivele mele:baietii..)..Nu prea imi place sa fiu fotografiata de nimeni,mai ales de mama cand mergem la mare..Cu toate fiind spuse,va dau o poza sa nu spuneti ca sunt rea..MUHAHA!!
4. over~used
- Citat :
-
Sunt Mada. Am 16 ani. ma preocupa tot ce tine de Egiptul Antic. nu-mi place chimia. imi place sa merg prin puburile din unirii cu friends... sau prin botanic. imi place franceza. imi plac filmele vechi,din anii`20 nu-mi plac persoanele care se baga singurele in seama. imi place spriteul. si milka[de capsuni] si primola[de frisca] ma plictisesc repede. imi schimb repede gusturile[de exemplu, daca azi vad intr-un magazin un tricou si imi place atat de mult incat il vreau neaparat, s-ar putea ca peste cateva zile sa nu-l mai port] am obsesii[care nu tin prea mult] imi ador camera foto. nah, cam atat:)
5. Iulia
- Citat :
-
Saluuuut! Eu sunt Iulia. Am 13 ani(si nu sunt mica) si locuiesc in Turda(orasul viselor....si atat, adica a viselor neimplainite). Imi plac chestile vechi(carti, muzica, stil, etc.), imi place sa citesc(acum citesc Mrona-Cella Serghi), sa stau pe net, sa ascult muzica(muzica=muzica adevarata(in special melodii din anii 80), nu manele, populara si alte tampenii). Sunt ciudata, nebunatica, glumeata si.......aa...da ..incapatanata!Stiu ca descrieerea mea nu e deloc speciala da nu am inspiratie, chef si toate alea......Asta sunt eu..si...atat.
puteti vota doar un singur concurent si nu va puteti vota pe voi daca ati participat.
votarea se incheie marti, 5 august. | |
|
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: [vot] Descrie-te [vot] Dum Iul 27, 2008 6:45 pm | |
| Eu o votez pe ~PlastiC SmilE~ | |
|
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: [vot] Descrie-te [vot] Lun Iul 28, 2008 10:54 am | |
| ~PlastiC SmilE~ are votul meu : | |
|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: [vot] Descrie-te [vot] Lun Iul 28, 2008 11:37 am | |
| Si eu o vitez tot pe Plastic smile | |
|
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: [vot] Descrie-te [vot] Lun Iul 28, 2008 11:46 am | |
| o votez pe ~PlastiC SmilE~ | |
|
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: [vot] Descrie-te [vot] Lun Iul 28, 2008 12:27 pm | |
| votez MaryaPink multumesc fetelor >:D< | |
|
| Subiect: Re: [vot] Descrie-te [vot] Lun Aug 04, 2008 1:21 pm | |
| astazi este ultima zi in care puteti vota. maine vom afla castigatoarea.. | |
|
| Subiect: Re: [vot] Descrie-te [vot] Mier Aug 06, 2008 10:23 am | |
| ~PlastiC SmilE~ 4 voturi MaryaPink 1 vot Topic inchis. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [vot] Descrie-te [vot] | |
| |
|