| World-of-Girls Vino si alatura-te celui mai cool forum pentru fete. Aici vei gasi cele mai interesante subiecte despre moda, stil, ingrijire, baieti si sanatate, de unde nu va lipsi distractia.Nu mai sta pe ganduri! |
|
| Scurta descriere | |
|
+24alexutzza Andrutsa^^ gossip_girl honey&lemon DeeaNikol BuTtErFlY JeleuMovCuBuline *yzy* she`s_like_a_drug greeny09 Anna Pinky Mayume Cristinush lampitzah Yumi Hisakata ~PlastiC SmilE~ py$ycutz@ re@ ^PoRceLain~DoLL^ MooN^^PhoENix>.< ~PinK LemonadE~ [Kallin'.Your.Way] Obileh 28 participan?i | |
Autor | Mesaj |
---|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Scurta descriere Lun Iul 21, 2008 7:07 pm | |
| Cine esti??? :shock:
Deci...Eu sunt Iulia, am 13 ani...Imi place sa...visez..sa citesc, sa stau pe net si....mi-e lene sa mai scriu.. | |
| | | [Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Mar Iul 22, 2008 4:23 pm | |
| Pai..Sunt Alexa,am 11 ani,plictisita mereu,indragostita(inca 3 zile voi mai fi asa),dependenta de net,prietenoasa... Hai ca va ajuge.. | |
| | | ~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Joi Iul 24, 2008 6:31 pm | |
| Eu sunt Maria. Si sunt incapatanata. Am 13 ani. Mi-ar placea sa fiu tot timpul in marile orase (Londra, LA, Paris, Roma) dar nu sa locuiesc acolo . Sunt pasionata de dans. Cred ca deja ma cunoasteti indeajuns | |
| | | MooN^^PhoENix>.< Beginner...
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 30 Localizare : Pe un nor:X Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Lun Iul 28, 2008 12:04 pm | |
| salut sunt noemi[nono] am 14 shi...mi lene sa ma descriu asc j-rock, rock, hip-hop, punk, pop...urasc manelele ador trandafirii, lupii, iarna, luna, anime, muzik,animalele, sa incalc regulile shi sa dau cu picioru in usha dulapului meu de la scoala is incapatzanata, aiurita, uituca, intarziata, funny shi crek destul de perversa in ultima vreme i like to hang out with my friends shi sa lenevesc prin casa cantaretzii mei pref sunt:pink, eminem, an cafe, the gazette, gwen stefani, ac/dc etc km atat...momentan hugs | |
| | | ^PoRceLain~DoLL^ Baby
Numarul mesajelor : 62 Varsta : 30 Localizare : in the world where porcelain dolls and hippie ducks are death dreams^^ Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Lun Iul 28, 2008 1:38 pm | |
| hy sunt luisa am 13 aniimi plak animalele,anime,arta,sa citesk,sa ies in orash q prietenii,sa forumez,sa pictez,sa lenevesk[mdah sufar d lene cronik:))] etc.asc rock,j-rock,punk,pop,hip-hop etc.urask manelele[gosh ]shi manelarii[yuck ]cantaretzi/trupe favorite:an cafe[:X],the gazette[<3],paramore:X,simple plan[:X],green day[:X],good charlotte[:X],within temptation[:X]cinema bizarre[:X],miyavi,bep,akon,avril lavigne etc.music addicted <3harry potter,twilight addicted[:X]sunt zapacita,haioasa,impiedicata[shi ink cum 8-|],linishtita,perversa in ultimul timppoi sper sa ne intzelegem>:D<cam atat | |
| | | py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Lun Iul 28, 2008 8:58 pm | |
| so..Eu sunt Larisa.Imi place sa ma distrez.Am 13 ani.Imi place sa stau pe mess.ce sa va mai zic....sunt pasionata de dans sportiv[:X]...Si porecla mea este mamarutza....pt ca imi plac bulinele ..si culoarea rosie;)..si sunt si putin mai micutza:D | |
| | | ~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Lun Iul 28, 2008 9:16 pm | |
| | |
| | | Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Mar Iul 29, 2008 8:40 am | |
| ^Din turda, e prietena fff buna cu mine si cu maria | |
| | | ~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Mar Iul 29, 2008 10:49 am | |
| bine....multumesc...imi parea cunoscuta se de-asta | |
| | | Hisakata Beginner...
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 29 Localizare : printre nori Popularitate : Data de inscriere : 31/07/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Joi Iul 31, 2008 2:19 pm | |
| Buna!-Sunt o fata ca oricare alta....-imi plac multe lucruri -sa stau pe mess,adorrrrr forumurile rpg urasc Gallery Fake,franceza...am vorbit cam multBye Bye! | |
| | | Yumi Beginner...
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 27 Localizare : Ploiesti Popularitate : Data de inscriere : 12/08/2008
| | | | ~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
| Subiect: Re: Scurta descriere Mier Aug 13, 2008 9:16 pm | |
| Mutat scris de xXx blue bubble xXx
'Hellau mina!
Profil: Nume:Lorena Porecla:Lore,Lora,LG[vine de la laugh girl ,porecla obtinuta din excursie ],bbg1rl Varsta:13 Fan anime:da[am luat o pauza] Gen muzica:pop,rock,jpop,jrock,RnB Formatie pref.:NEWS si Hey!Say!JUMP Anime pref.:Fma,Bleach,Vampire Knight,Death Note,Blood ,Elfen Lied Film pref.:nu am unul anume :| JDrama pref.:My Boss,My Hero,Gachibaka Culoare pref.:mov,albastru | |
| | | lampitzah Beginner...
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 31 Localizare : Mioveni Popularitate : Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Lun Aug 18, 2008 3:29 pm | |
| chaw chaw patry here :X 14 ani.... nebunatik love rih,kat d luna,mariah carey jy high school musical aja....ce sa mai zik? urask manelele...(normalh nuh?)....altceva....pfuuiiii.....aaa....nuj c sa mai zik dspr mn...cam atat deocamdata....dak mai vretzy sa jtitzi cv intr k va rsp(sau nuh :P)...ajea....deci inkntata | |
| | | Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Mier Aug 20, 2008 3:09 pm | |
| Saluty!Numele meu este Cristina si am 13 anishori. Sunt rockeritza,ma enervez repede, imi place negrul si stilul emo (doar stilul). Am ochi albastrii,par saten, 1,52 (stiu is mica..) si 40 kg... Sper sa ne imprietenim si sa ne distram impreuna! A si spune-ti-mi Cristinush sau Criss in loc de Cristina! | |
| | | Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Sam Aug 30, 2008 11:32 am | |
| Hello! You can call me Katha,Kathy...Kata,Katy si alte ciudatenii de genu',cum vreti ) But...chiar merge si Mayume Am parul saten deschis,ochi caprui (ciocolatii,nu stersi :D )... 1,61-1,62 si 44-45 kg :| Ascult in special hip-hop... dar... printre preferinte mi se numara si R'n'B si house Ador muzica,ador dansul,ador basketul :X imi place sa desenez 8-> imi plac animeurile :] imi plac filmele horror > drame si romantice :"> nu stiu ce sa mai zic,momentan... | |
| | | Pinky Cildysh
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Romania Popularitate : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Lun Sept 08, 2008 8:07 pm | |
| Eu sunt Ana, am 11 ani.Sunt in zodia leului ca si parintii mei.Sunt foarte incapatanata si foarte pretentioasa la mancare , la haine la sunt obsedata de felul in care arat(adica tot timpul imi aranjez parul si imi controlez hainele ca sa vad daca sunt curate sau daca se potrivesc).Imi place muzica rock,hip hop, pop si cea instrumentala.Eu am parul pana la jumatatea spatelui,ondulat si de culoare castanie,ochii verzi si 1,45 inaltime.Imi place sa joc , sa ma plimb cu rolele, sa pictez si sa stau la calculator etc. Sporturi:Am facut gimnastica,inot,dans sportiv,baschet,handball si balet | |
| | | ~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Lun Sept 08, 2008 8:59 pm | |
| ^whaaa...si eu fac dans sportiv din ce oras esti? | |
| | | Pinky Cildysh
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Romania Popularitate : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Mar Sept 09, 2008 12:20 pm | |
| din Bucuresti..dar sporturile scrise acolo le-am facut...nu le mai fac edit:m-am apucat din nou de dansuri
Ultima editare efectuata de catre Pinky in Mier Oct 01, 2008 9:21 am, editata de 1 ori | |
| | | Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Mar Sept 30, 2008 9:49 am | |
| Salut! xD Sunt Anna...am 12 ani :-" si sunt din Botosani. Imi place sa citesc sa stau la calc sa mananc dulciuri...sa ma dau pe sk8 :X imi plac baietii...imi place sa vorbesc la telefon.. alt ceva..nush ce sa mai zic...:D | |
| | | greeny09 Beginner...
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 27 Localizare : in camera mea sau la scoala Popularitate : Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Scurta descriere Mar Oct 07, 2008 10:55 am | |
| love`sk: -animale -prieteni -jokes:x -family -scoala[nu sunt tocilara -sa ma prostesc -emoticoanele -excursii -my b`day -cadourile [doar pentru mine ] -ice-cream -Mos Craciun ETC hate: -minciunile[le folosesc doar cand am nevoie ] -fitele -parul LUNG[sa-l am] -cand ploua afara -sa scriu etc ce vaca sunt ,am uitat sa ma prezint: sunt stefy si am 11 ani app. 50% 60% asta nu e o scurta descriere,dar ma rog | |
| | | she`s_like_a_drug Baby
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 30 Localizare : Pe Lunaaa` Popularitate : Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: Scurta descriere Joi Mar 05, 2009 9:30 pm | |
| Here it comes: Sunt Madutzza =un diminutiv de la Mada pentru ca sunt mai micutza de felul meu. Oki... sunt din Suceava, si`mi place orasul in care traiesc.Nikname`ul e ales ptr ka imi place muult..... Sunt o fire sensibila si ambitioasa, intotdeauna plansul ma ajuta sa ma descarc, sa inlatur fortele negative [gosh, I said it ?].Nu ma consider prea prostuta, cu toate k uneori ma prind greu , invat bine, imi place sa ascult muzika, pref meu gen e hip`hopul Ombladon, Spike,Maximilian,Cheloo,Bitza dar si Bug Mafia pref` mei :X>.. Unii cred k o fata care asculta hip`hop este “baitoaica” cum s`ar spune dar eu nu sunt asa, ba din contra, sunt firava si pasionata de tot ceea ce fac, pentru ca pun suflet Intorcandu`ne la muzica imi plac si melodiile pop-dance-house, nu ador rock`ul.Cat despre manele recunosc k ascult uneori si nimeni nu ma poate condamnda.Unele piese sunt chiar dragute. Ma atasez usor de persoane si pentru mine prietenii sunt foarte importanti.Imi place sa ies, sa ma distrez, sa inot,sa stau la barfe, sa ma plimb, sa dansez( nu legati cantatul pt ca sunt complet afona).Imi plac mult filmele cu adolescenti, in special comediile. Imi place mov`ul si stilul vestimentar e ceva intre casual-sport. si elegant bineinteles cand e nevoie. Sunt simpla, nu ma machiez mereu, dar imi place sa am grija de mine si de aspectul meu. Imi place sa fac cumparaturi si cand fac, imi ia o groaza de timp Nu`mi place sa ies singura, sa stau izolata, probabil doar daca sunt suparata si simt nevoia. In general sunt o fire libertina dar nu nebuna Imi place alcool`ul [dap, shtiu da` e un inceput faptu` ca recunosc :D] nu beau mult sau des, doar am mentionat ..:X Stau mult la tv si pe net, imi place sa citesc reviste de moda si sa fac poze. Compun uneori poezii, dar mai mult imi place sa fac compuneri..de dragoste...cu adolescenti :)Imi place sa citesc doar ca`mi ia ceva timp pana sa ma hotarasc sa incep o carte .Nu`mi place sa ma grabesc deloc cand fac un lucru.Prefer sa fie bine facut si sa`mi ia mai mult timp.Nu`mi place sa`mi spun defectele dar totusi nu sunt si nici nu caut perfectiunea dar: sunt impulsiva, uneori isterica ) si mananc mult . Ma consider frumoasa, am parul lung, cret, ochi albastrii verzui ,sunt slaba si nu sunt foarte modesta pentru ca shtiu sa pretuiesc ceea ce merita Huh... crek m`am cam intins... deocamdata atat
|
| |
| | | *yzy* Beginner...
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : ce te intereseaza? Popularitate : Data de inscriere : 18/03/2009
| Subiect: Re: Scurta descriere Mier Mar 18, 2009 7:04 pm | |
| hai buna` :X phai..sunt yzy sau yza qm va plake voua ;) am ochii schimbatori [ knd plang sunt gri si cand sunt fericita sunt verzi-albastrui..in general sunt verzi ]..par saten deschis .. vara e spre blond :D.. am 1.57 :D..42 de kg..13 ani.. eo sunt qm sunt..:-?? nu`mi pasa ce crede lumea despre mine.. fiekre face ce vrea .. sunt incapatzanata shi imi place sa`mi bat joc de lume ) a vorbi mult este un hobby :D .. pricep greu unele lucruri.. nu`mi place scoala , dar invatz si sunt multzumita dak iau si 9 sau 8 :-?? no music , no life :X ascult muzik mai mereu la tel.. sau knd sunt singura acasa \:D/.. ascult de toate [ + manele..imi plac vreo 2-3 care imi amintesc de alex... ].. a da.. imi plac baietzii ) ma indragostesc repede :D fur prieteni =)) imi place sa`mi fac prieteni noi si sa stau toata ziua pe forumuri imi mai place sa ies in orash in weekend, party`urile de la scoala , pauzele , sa ma dixtrez ..NU imi place sa cant =)) sparg geamuri ) si mai bine vorbesc dekt sa cant ) imi mai place sa merg la shopping , nu tin cont de ce e la moda.. chiar nu`mi pasa ) imi plac hainele comode,confortabile... shi mie madutzo imi place alcoolu` ) ne luam de mana =)) [ nu sunt alcoolista :P ]..uff..m`am plictisit ) dak vreti sa mai aflati ceva..intrebati sau p id`ul meu.. yza_bella07 | |
| | | JeleuMovCuBuline Beginner...
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 29 Localizare : In Pat,Cu Martzienii. Popularitate : Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Scurta descriere Sam Mar 28, 2009 6:22 pm | |
| Daca vei citi asta o sa fi cel mai bun prieten al meu. :> … Glumesc :]] Cu ce sa incep :-? Ah… "Mai neim isz Andreea" Prietenii imi spun “Ada//KiTKat//Kiim” Daca imi zici pe nume te ia mama naibii :]] Evident.. si acum glumesc. Dar totusi: Ada,Kiim sau KitKat :> :]] Locuiesc intr’un oras micutz unde vara e plin de: coca’,piti’, si puradei care stau pe la colturile strazilor si canta manele Da :o.. ai ghicit: ohh..Dah..B.Govora ;x ;x [Localizat in Valcea :>] Nu incerc sa copiez pe nimeni.Sunt originala si imi creez propriul stil..dah..imi place stilui SCENE..probleme..? :> Nu! Incerc sa ii fac pe ceilalti sa ma accepte asa cum sunt, cu calitatile si defectele mele. :] Sunt normala,dar cam dificila :D, putin orgolioasa. Am momente cand ma prostsc mult , ca un copil mic :”>. Am momente cand rad pana ma apuca durerea de burta xD. Momente cand vreau sa fiu singura, sa nu ma deranjeze nimeni,sa’i omor pe toti :]]. Imi place sa fac mereu ceva nou :x. Ma plictisesc foarte repede ;|. Muzica e viata mea . .. Sunt dependenta de muzica... ;x Nu pot trai fara ea. :”>..;x Trebuie sa ascult in fiecare zi macar 4 melodii ca sa fiu bine dispusa. \:d/ Urasc mult sa ma trezesc devreme,cand fratemiu tipa dimineata ca disperatu’. Nu ii inteleg pe unii. Isi fac conturi false pe HaiCinci,pun poze cu alte persoane pe profil. Ca sa ce?! Ca sa..… :-?? Pe zi ce trece tot mai multe persoane iau virusul numit “prostie” :]] Ehte na. Uite ca taranii din ziua de azi au pe ce discuta : “fenomenul emo” :o :o :o omg omg “Uite un emo.” Pentru voi cine poarta negru,hanorace,sk8ri,pierce'uri este emo. :| Daca observati greseli gramaticale e de vina durerea de cap si somnul ). Voi scrie mai multe aici..candva :]. Pentru mai multe detalii : march_dutzza@yahoo.com>:D < | |
| | | BuTtErFlY Beginner...
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 28 Localizare : cum intrii in iad prima usa din capatul coridorului Popularitate : Data de inscriere : 11/04/2009
| Subiect: Re: Scurta descriere Sam Apr 11, 2009 3:14 pm | |
| Hmmm..pai ce sa spun... Pentru inceput Hallo! Sunt alexandra din Iashi....bla bla.. Prietenii imi spun butterfly sau pink.. Am 13 ani... Pai ia sa vedem ce-mi place....multe.. Ce nu-mi place..la fel de multe Nu suport oamenii care se cred superiori celorlalti,urasc sa mi se spuna ca sunt prea mica pentru ceva. Nu pot sa traiesc fara muzica...nu suport sa mi se spuna ca sunt Emo...ce daca am paru nush` cum si unghiile negre..si ma imbrac in negru inseamna cas emo?Daca tu crezi ca da atunci esti sarit de pe fix...dute la un psiholog ca ai nevoie..si sunt sigur ca si el o sa-ti zica ca sunt mai normala ca tine... Nu-mi plac cei care incearca sa para alceva decat sunt... Imi place sa fiu originala si sa am propriul stil,nu copiez pe nimeni si nu-mi place sa fiu copiata. Pentru alte intrebari s-a inventat pm sau messengerul....[id-ul mmi-l puteti cere prin mp sau poate il gasiti pe forum daca exista un topic pentru el] Ja ne^^ | |
| | | DeeaNikol Baby
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 29 Localizare : In a sweet dream Popularitate : Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Scurta descriere Dum Apr 19, 2009 7:29 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scurta descriere | |
| |
| | | | Scurta descriere | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|