~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Stilul hippie Joi Iul 24, 2008 2:07 pm | |
| Stilul hippie
Stilul hippie are o puternica revenire vara aceasta:mai sic ca stilul hippie clasic, updatat noilor trenduri si foarte fresh, hippie style surprinde cu materiale inflorate si printuri etno, blugi evazati si rochite mini trapez. Insa cel mai important element ramane, pana la urma atitudinea: independenta, spirit liber, pofta de viata.perfect pentru vara!
voi ce parere aveti despre acest stil? mie una imi place si nu prea.....adica....nu sunt adepta hainelor inflorate sau a celor tip etno....pentru ca nu ma avantajeaza.....dar e doar parerea mea....voi ce credeti?cum vi se pare? :D | |
|
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Stilul hippie Joi Iul 24, 2008 7:12 pm | |
| imi plac unele tinute ale stilului hippie (nu toate) dar nu prea port asa ceva...doar foarte rar. | |
|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Stilul hippie Vin Iul 25, 2008 9:08 am | |
| Si mie imi plac, doar ca nu cred ca le-as purta..Poate doar cateva dintre ele. | |
|
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: Stilul hippie Vin Iul 25, 2008 3:15 pm | |
| - Iulia a scris:
- Si mie imi plac, doar ca nu cred ca le-as purta..Poate doar cateva dintre ele.
Aceeasi poveste si la mine.. | |
|
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Stilul hippie Vin Iul 25, 2008 5:52 pm | |
| nu ma dau in vant dupa stilul hippie [nu m-as imbraca atat de colorat si nu prea sunt de acord nici cu ideologia:P] | |
|
Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Stilul hippie Dum Aug 24, 2008 2:21 pm | |
| Nu prea ma imbrac asa ,doar asa cum e femeia aia cu cainele | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Stilul hippie | |
| |
|