| Greseli in stilul vestimentar al fetelor | |
|
+9greeny09 Mayume over~used Cristinush py$ycutz@ re@ ^PoRceLain~DoLL^ MooN^^PhoENix>.< ~PlastiC SmilE~ ~PinK LemonadE~ 13 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Joi Iul 24, 2008 7:08 pm | |
| Care credeti ca sunt cele mai mari greseli in stilul vestimentar al fetelor? Ce va place sau nu? | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Sam Iul 26, 2008 7:49 pm | |
| ma streseaza modul unora "cat mai scurt si cat mai stramt" ca sa-si arate ....... "formele" si fetele care aglomereaza toate accesoriile sa fie "tru" dar arata penal si se cred "miss univers" | |
|
| |
MooN^^PhoENix>.< Beginner...
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 30 Localizare : Pe un nor:X Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| |
| |
^PoRceLain~DoLL^ Baby
Numarul mesajelor : 62 Varsta : 30 Localizare : in the world where porcelain dolls and hippie ducks are death dreams^^ Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Lun Iul 28, 2008 3:42 pm | |
| | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Dum Aug 03, 2008 9:27 pm | |
| sunt de acord cu voi fetelor....si mai e cv......unele nu se asorteaza...altele au un stil de a se asorta de iti vine..sa..iti doresti sa nu le vezi.. | |
|
| |
Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Dum Aug 24, 2008 2:14 pm | |
| Greseli..sunt multe..in primu rand accesoriile care se adauga, in al doilea rand se imbraca scurt si stramt si in al treilea rand se imbraca cu haine vechi de la bunik..mama..etc. | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Dum Aug 24, 2008 5:01 pm | |
| ...sau pun pe ele in acelasi timp culori gen galben, portocaliu, roz... | |
|
| |
Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Sam Aug 30, 2008 9:04 pm | |
| ...sau se imbraca NUMAI cu o culoare din cap pana in picioare adik scuzati-ma,da'n-o sa suport niciodata o tipa imbracata intr-o bluza gata sa pocneasca,fucsia,fusta de trei centimetri,si aia tot fucsia,pantofi cu toace (tocuri) de 20 cm si lacuiti,fucsia,cercei,poseta,tone de tot felul de accesorii... fucsia!
bleaah :-& | |
|
| |
greeny09 Beginner...
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 27 Localizare : in camera mea sau la scoala Popularitate : Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Mier Oct 08, 2008 11:04 am | |
| sunt multe greseli in moda.mie una,imi place sa fiu cat mai naturala si ma imbrac cum imi place. | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Mier Oct 08, 2008 3:35 pm | |
| cercei din aia imensi la echipament sportiv | |
|
| |
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Joi Noi 13, 2008 1:38 pm | |
| Urasc.. fetele care merg pe strada imbracate in trenning :-" Sunt ciudate :D Sau cu pantaloni roz ) sau mna.. stiti voi.. Adica.. majoritatea manelistelor se imbraca asa :-" Imi plac.. tipele care asculta dnb :X se imbraca toate super tare :X sunt geniale tipele alea :D Sau... genul celor care sunt sk8 girl restu nu stiu.. aa.. si accept si elegantul.. dar sa poarte niste botine... si blablabla ) stiti voi.. | |
|
| |
she`s_like_a_drug Baby
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 30 Localizare : Pe Lunaaa` Popularitate : Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Joi Mar 05, 2009 10:08 pm | |
| | |
|
| |
DeeaNikol Baby
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 29 Localizare : In a sweet dream Popularitate : Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Dum Apr 19, 2009 7:57 pm | |
| Nu stiu..poatecat mai strimt.sau cat mai decoltat..mi se pare chiar de prost gust..sau faza cu ,,cat mai scurt cu atat mai bine" | |
|
| |
Allynnutza Beginner...
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 31 Localizare : Cugir Popularitate : Data de inscriere : 22/04/2009
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor Mier Apr 22, 2009 3:01 pm | |
| dap...sincer..aveti mare dreptate... .... si din pacate sunt din ce in ce mai multe mironosite care....cred k le sta bine imbracate in haine ..... care mi nu pleznesc pe ele.. am vazut si eo fenomene dastea... sincer... eu cand ma imbrac tot timpul combin 2 culori...niciodata una singura...e prea.....monoton...si...app...ma imbrac cum imi plsce si cum imi sta bine.... de multe ori cer parerea prietenului inainte sa ies in orash... si cred k e cel mai bine..pt k el vede mai bine cu ce imi sta mai bine si....da... mi`am amintit......nu pot sa uit...deja nu mai pot de ras... la noi in Liceu....intr-o zi....aiurea..urcam skrile...si.....cobora...o fata... imbracata intr-un trenning roz...si....cizme cu toc.....si pantalonii de trenning...bagatzi in cizme.... deci...radeam cu fetele de la mn din cls....toata ziua pe faza asta... aia nu s-o uitat in oglinda cand o plecat de acasa?...sau n`o vazut-o maiks.a..??.. adik mnoh....eo de fiecare data cnad plec la sc o pun pe mama sa se uite sa vada dak se potrivesc elementele tzinutei mele.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Greseli in stilul vestimentar al fetelor | |
| |
|
| |
| Greseli in stilul vestimentar al fetelor | |
|