| Prietenii adevarati | |
|
+12JeleuMovCuBuline she`s_like_a_drug Fraise greeny09 Mayume Cristinush lampitzah Yumi over~used Larisuka py$ycutz@ re@ Obileh 16 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Prietenii adevarati Lun Iul 21, 2008 7:35 pm | |
| Cum recunosti prietenii adevarati? | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Lun Iul 28, 2008 10:04 pm | |
| prieteni adevarati..te inteleg in tot deauna...daca au ceva sa iti spuna..un defect de-al tau sau o gresala.iti spun in fatza nu pe la spate...nu te parasesc cand iti e rau.ci din contra te sustin.. | |
|
| |
Larisuka Beginner...
Numarul mesajelor : 8 Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Vin Aug 08, 2008 4:33 pm | |
| Prietenii mei adevarati se regasesc in grupul meu de la scoala...nu pot spune ca mai am alti prieteni adevarati. | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Vin Aug 08, 2008 7:59 pm | |
| prieteni adevarati... doar doi: colega mea de banca si actualul meu prieten da`eu ii iubesc | |
|
| |
Yumi Beginner...
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 27 Localizare : Ploiesti Popularitate : Data de inscriere : 12/08/2008
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Dum Aug 17, 2008 12:44 pm | |
| Prietena mea cea mai buna are intodeauna incredere in mine,ne spunem toate secretele si nu ne minitim unele pe altele.De aceea o iubesc asa de mult,suntem cele mai bune prietene de 5 ani,si nu ne vom desparti:X. | |
|
| |
lampitzah Beginner...
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 31 Localizare : Mioveni Popularitate : Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Joi Aug 21, 2008 5:19 pm | |
| cred ca sor'mea e my best friend...desi facem parte dintr-o gasca foarte mare,pe ea o simt aproape mereu | |
|
| |
Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Dum Aug 24, 2008 8:23 am | |
| Prietenii adevarati nu se gasesc pe oriunde.E am doar doua si imi sunt de ajuns. Cu ele ma inteleg cel mai bine... | |
|
| |
Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Sam Aug 30, 2008 1:08 pm | |
| As putea sta pana diseara sa scriu la topicul asta... Desi am numai 13 ani,am avut parte de multe dezamagiri legate de friendship... Poate pentru ca am incredere (nu in oricine,insa...am...) si... ma atasez pe bune de o anumita persoana... Si cand simti ca ai un/o best friend pe care poti sa te bazezi,si deja nu iti dai seama cum te-ai simti dak n-ar mai exista...si te trezesti mintit sau dezamagit... iese rau,e prea aiurea... Si cea mai naspa chestie e k nu mi s-a intamplat numai o singura data...Si am facut si eu greseli,una dintre ele...care totusi,dak stau sa o aprofundez,a fost cea mai mare...but,culmea,n-o regret... Am pierdut...sau ea m-a pierdut pe mine,nu stiu cum s-o iau... o prietena cu adevarat... Dar am trecut peste si n-am de gand s-o iau de la capat. Nici nu mai stiu exact care sau cati sunt prietenii mei adevarati... Ma simt in siguranta si bine alaturi de multe persoane,asa k am incercat sa nu mai intru chiar atat de mult in caracterul lor si sa analizez absolut fiecare situatie... Pe o parte,mi-e mai bine sa nu stiu care imi sunt cei mai adevarati prieteni... si sa-mi dau seama doar care sunt cei care chiar nu merita. Asta pentru k... ma voi atasa super mult,din nou,de park n-as fi deja destul de atasata de anumite persoane. Si de dezamagiri nu am chef,din nou. Stiu doar k mi-e super bine langa prietenii mei (care sunt multi,dak stau sa-i adun pe toti,indiferent de procentul de *true* ) ) si... n-as face nimic k sa-i schimb,clar | |
|
| |
greeny09 Beginner...
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 27 Localizare : in camera mea sau la scoala Popularitate : Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Mier Oct 08, 2008 11:21 am | |
| cand imi sunt alaturi,cand ma pot baza pe ei etc. | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Mier Oct 08, 2008 12:25 pm | |
| Nu prea ai cum sa-ti dai seama care sunt prietenii adevarati! Chiar si cei de o viata te pot vorbii pe la spate sau cei pe care de-abia i-ai cunoscut. Te pot ajuta cu mii de sfaturi si la spate sa te tot vorbeasca ... ohoo sunt atatia care au 2 fetze. Prietenii adevarati sunt cei din familie. | |
|
| |
she`s_like_a_drug Baby
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 30 Localizare : Pe Lunaaa` Popularitate : Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Joi Mar 05, 2009 10:16 pm | |
| da losjik` in ultima vreme nu pre snt` | |
|
| |
JeleuMovCuBuline Beginner...
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 29 Localizare : In Pat,Cu Martzienii. Popularitate : Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Sam Mar 28, 2009 7:45 pm | |
| Greu gas `prieteni adev in ultimu` timp :( | |
|
| |
DeeaNikol Baby
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 29 Localizare : In a sweet dream Popularitate : Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Dum Apr 19, 2009 7:43 pm | |
| Prietenii adevarati sunt cei acre m'au ajutat in momente grele,cand nu vroiam sa am pe nimeni langa mine insa ei niciodata nu s'au lasat si mereu m'au afcut sa ma simt bine | |
|
| |
alexutzza Beginner...
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 29 Localizare : Navodari Popularitate : Data de inscriere : 31/07/2009
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Vin Iul 31, 2009 6:07 pm | |
| Pretenul Adevarat La Nevoie Se Cunoaste | |
|
| |
Iuli@ Cildysh
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 26 Localizare : Hawaii :)) Popularitate : Data de inscriere : 29/06/2010
| |
| |
NOname Beginner...
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 24 Localizare : Valcea Popularitate : Data de inscriere : 26/02/2011
| Subiect: Re: Prietenii adevarati Dum Feb 27, 2011 3:57 pm | |
| Prietenii mei adevarati , am 3 : sora , colegul si o colega , destul m-ar omora pt mai multa popularitate . ii cunosc de cand ma stiu si la nevoie ma ajuta , restul ....... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prietenii adevarati | |
| |
|
| |
| Prietenii adevarati | |
|