| Cum te intelegi cu prietenii tai? | |
|
+13JeleuMovCuBuline she`s_like_a_drug Anutza_in_actiune greeny09 Anna Pinky Mayume Cristinush Yumi lampitzah py$ycutz@ re@ ~PlastiC SmilE~ [Kallin'.Your.Way] 17 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Cum te intelegi cu prietenii tai? Lun Iul 21, 2008 7:45 pm | |
| Ai avut vreodata parte de certuri cu prietenii tai?Sau va intelegeti perfect,nu aveti nici-o problema? | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Dum Iul 27, 2008 6:17 pm | |
| pai.... suntem diferiti si fiecare are modul lui de a fi... eu mi se pare ca sunt exagerata dar vad ca inca ma suporta ..... ne certam destul de des pentru ca toti avem "gurile mari"..dar ne impacam repede muhahahaha | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Joi Iul 31, 2008 9:46 am | |
| | |
|
| |
lampitzah Beginner...
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 31 Localizare : Mioveni Popularitate : Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Lun Aug 18, 2008 6:18 pm | |
| din mmnt ce sunt prieteni ffff bn....mai apr ji certuri,dar nu dese.....ji ma int fffffff bn q totzy | |
|
| |
Yumi Beginner...
Numarul mesajelor : 30 Varsta : 27 Localizare : Ploiesti Popularitate : Data de inscriere : 12/08/2008
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Mar Aug 19, 2008 10:56 am | |
| Ma inteleg perfect!II iubesc pe toti dintre ei! | |
|
| |
Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Dum Aug 24, 2008 8:25 am | |
| Ma inteleg bine cu ei pentru ca ma chinui sai suport pe unii dintre ei si incerc sa fiu draguta..ca daca mi-as arata adevarata fata ... | |
|
| |
Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Sam Aug 30, 2008 1:19 pm | |
| Ma inteleg super bine cu ei... Fiecare incearca sa treaca peste defectele si comportamentul ciudat aparut la altul dintre noi... si ajungem sa ne certam din ce in ce mai rar... Si bineinteles,dak ne certam..intr-un final ne impacam... Suntem f uniti,facem o groaza de lucruri impreuna,intotdeauna e kterink la noi,dak e cineva trist toti sar pe el si-l inveselesc,mai evident sau mai putin... Avem diferite stiluri de-a gandi,dar reusim sa ne intelegem si sa ne dam sfaturi... avem pe ce umar sa plangem dak simtim nevoia si putem oricand conta pe macar o persoana. DIstractia...nelipsita...toti care ne-au cunoscut,uniti,in gasca,pana si tipi mult mai mari... au putut sa garanteze k stim sa ne distram si cu noi razi de mori ) Plus ca...am avut momente in care am fost sigura ca nu reuseam ceva anume,care poate era foarte important pentru mine...fara sprijinul lor. | |
|
| |
Pinky Cildysh
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Romania Popularitate : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Mar Sept 09, 2008 9:47 am | |
| Pai m-am certat de foarte multe ori cu CMBP(plural)dar ne-am impacat foarte repede. Cu una dintre ele nu m-am mai certat de 2 ani. | |
|
| |
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Mar Sept 30, 2008 6:47 pm | |
| pai am o gramada de prieteni.Trebuie sa recunosc :D ca sunt destul de populara in scoala si nu numai.Am o gramada de amici...dar am numai 3 cele mai bune prietene...una dintre ele este Ada cu care sunt prietena de vreo 3 ani si celelalte 2..ne cunoastem de mai de mult dar am devenit bune prietene de cam cateva luni.In weekend ne vedem....ne distram..alea alea :D | |
|
| |
greeny09 Beginner...
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 27 Localizare : in camera mea sau la scoala Popularitate : Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Mar Oct 07, 2008 6:38 pm | |
| ma inteleg destul de bine.Ne mai certam dar nu conteaza. | |
|
| |
Anutza_in_actiune Beginner...
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Popularitate : Data de inscriere : 06/10/2008
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Mar Oct 07, 2008 8:32 pm | |
| Yo ma inteleg bine...desi in grupul meu mai am si niste fitoase,nu le-am adus yo in grup dar asta e | |
|
| |
she`s_like_a_drug Baby
Numarul mesajelor : 56 Varsta : 30 Localizare : Pe Lunaaa` Popularitate : Data de inscriere : 05/03/2009
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Joi Mar 05, 2009 10:17 pm | |
| | |
|
| |
JeleuMovCuBuline Beginner...
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 29 Localizare : In Pat,Cu Martzienii. Popularitate : Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Sam Mar 28, 2009 7:33 pm | |
| Desi fiekare e diferit..nu prea am avut okazii de certuri.. Tzin minte k o singura data am exclus`o din gasca pe ex-cea mai buna prietena a mea ) ..dah`..vremuri ;)) In fine..ne intzelegem super :X | |
|
| |
DeeaNikol Baby
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 29 Localizare : In a sweet dream Popularitate : Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Dum Apr 19, 2009 7:46 pm | |
| e mai certam,din lucruri minore,insa mereu ne impacam,doar deasta suntem prieteni..in general prietenii mei sunt cei ami buni..mereu cand am nevoie de ei sunt acolo pt mine | |
|
| |
alexutzza Beginner...
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 29 Localizare : Navodari Popularitate : Data de inscriere : 31/07/2009
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Vin Iul 31, 2009 6:06 pm | |
| | |
|
| |
Iuli@ Cildysh
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 26 Localizare : Hawaii :)) Popularitate : Data de inscriere : 29/06/2010
| |
| |
georgiana12 Beginner...
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 27 Localizare : constanta Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2010
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? Sam Iul 10, 2010 10:36 pm | |
| eu ma inteleg destul de bine cu my friends | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum te intelegi cu prietenii tai? | |
| |
|
| |
| Cum te intelegi cu prietenii tai? | |
|