~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Punk stile Joi Iul 31, 2008 12:10 pm | |
| Punk-istii Protesteaza contra fitosilor
Umbla pe strazi si in diverse locuri obscure, socheaza cu vestimentatia lor, sunt anti-reguli. Punkistii protesteaza contra tot ce inseamna fitza! Aceasta miscare s-a nascut in anii 70 in Anglia. Motto-ul de atunci:NO FUTURE! Astazi: PUNK'S NOT DEAD!
Stil: geci de piele tinte, pantaloni in carouri, tricouri taiate, cizme butucabnoase parul: frizuri cu tepi si creste. Accesoriile: curele cu tinte, ace de siguranta, piercinguri, tatuaje si tot ce paote speria "oamenii normali"!
Atitudine: de protest! Punkistii nu dau doi bani ep reguli, pe viitor, traiesc la limita. "A"-ul vine de la Anarhie-viata fara reguli
Muzica: Sex Pistols, Ramones, Social Distorion, Sick of it All, Pennywise
Ultima editare efectuata de catre ~PlastiC SmilE~ in Joi Iul 31, 2008 12:44 pm, editata de 1 ori | |
|
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Punk stile Joi Iul 31, 2008 12:36 pm | |
| Pennywise sunt chiar buni asa... ascult punk... ador za caro pants ..si tintele. nu pot sa zic ca sunt de acord cu ideologia adica, anarhia se contrazice singura, inca de la definitie: ai dreptul sa faci orice, atata timp cat nu incalci drepturi celorlalti | |
|
Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Punk stile Dum Aug 24, 2008 2:17 pm | |
| Punkerii sunt super, sau asa cred..Imi place stilul lor si gandirea | |
|
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Punk stile Dum Aug 24, 2008 5:02 pm | |
| intrebare: au "gandire"? | |
|
greeny09 Beginner...
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 27 Localizare : in camera mea sau la scoala Popularitate : Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Punk stile Mier Oct 08, 2008 11:08 am | |
| stilul punk se zice ca e facut pentru cei ANORMALI.acestia vor sa-i 'sperie' pe cei NORMALI
lunga poveste:P | |
|