~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Techtonic stile Joi Iul 31, 2008 12:21 pm | |
| Cat mai colorat cu atat mai bine! look-ul tehnic permite orice sare in ochi
Techtonic este ultimul racnet! trend-ul vine din Franta si cucereste pana acum toata Europa. Cel mai important: sa fie petrecere! Muzica electronica, un stil de dans robotic si hainele cool apartin acestui cult. Spre deosebire de alte persoane care apartin scenei techno, clubber-ii techtonic refuza drogurile.
Stil: Cand danseaza isi petrec bratele salbatic pe deasupra capului, corpul tremura, picioarele s eincrucisaza, ca si cum ar fi din cauciuc. Baietii poarta tricouri mulate, d emulte ori geci asortate la jeansi slimt-cult. fetele prefera culorile stridente. Ca frizuri baietii prefera parul scurt in fata si lung in spate sau crestele, fetele bretonul cu suvite colorate.
Atitudine: Fara droguri si alcool, doar cu bauturi energizante! Adolescentii techtotic nu se incalzesc decat pentru a dansa si a petrece. Nu sunt atat de dependenti de o gasca cum sunt Emo sau Hip-hop-erii.Cel mai important lucru pentru ei este toleranta ! Muzica: sound-ul electrodance, un amestec intre soft techno si house. Artisti: David Guetta, Dim Chris, DJ Dess, Yelle, DJ Rvb | |
|
Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Techtonic stile Dum Aug 24, 2008 2:18 pm | |
| Nu prea imi place acest stil...E asa colorat..nu imi place sa ma imbrac in toate culorile.. Sunt putin mai retrasa.. | |
|
greeny09 Beginner...
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 27 Localizare : in camera mea sau la scoala Popularitate : Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Techtonic stile Mier Oct 08, 2008 11:07 am | |
| imi place stilul asta...e destul de,CIUDAT asa cum imi place mie o:-) | |
|
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Techtonic stile Joi Noi 13, 2008 1:41 pm | |
| Am si eu revista aia ) in care sunt alea.. asa deci.. Da.. imi place stilul asta.. :D multi o ) considera emo :-s adica.. stilul il confunda.. ma rog.. :X chiar imi place :D | |
|
OoO_BoBo_OoO Beginner...
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 30 Localizare : constanta Popularitate : Data de inscriere : 29/11/2008
| Subiect: Re: Techtonic stile Dum Noi 30, 2008 10:03 pm | |
| stilul este super/Tocmai ma gandeam sa-mi schimb lookul si acesta este perfect. :D/Imi place fiindca ma reprezinta.Curentul acesta este faimos rau si chiar si lu profa de franceza ii place =))) ) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Techtonic stile | |
| |
|