over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Sex pistols - in negocieri pentru un concert in Romania Mar Aug 19, 2008 7:07 pm | |
|
Sex Pistols - în negocieri pentru un concert în România
Formația britanică Sex Pistols, pionierii muzicii punk, ar putea concerta în România anul acesta, au declarat reprezentanți ai Kompas Events, care se află în negocieri cu managementul trupei încă din decembrie anul trecut. Potrivit acestora, un contract pentru un concert în România nu a fost încă semnat, trupa urmând însă să susțină un turneu european în 2008. Membrii supraviețuitori ai trupei Sex Pistols s-au reunit la începutul lunii noiembrie a anului trecut, la Londra, pentru un concert ce a sărbătorit împlinirea a 30 de ani de la lansarea primului album al formației, "Never Mind the Bollocks". John Lyndon, Steve Jones, Paul Cook și Glen Matlock, au susținut apoi încă patru concerte la Brixton Academy din Londra, și alte două la Manchester și Glasgow. |
stirea a parut in ziarul Gandul in data de 15 august *and I'm so happy* | |
|
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Sex pistols - in negocieri pentru un concert in Romania Dum Oct 19, 2008 5:51 pm | |
| imi plac cei de la sex pistols :X:X:X my best friend are si tricou cu ei:) asta e de acum mult timp..au venit sau nu? ) | |
|
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Sex pistols - in negocieri pentru un concert in Romania Lun Oct 20, 2008 2:14 pm | |
| Is super tari astia de la sex pistols =P~ imi place Pretty Vacant ) Si eu .. sunt prietena aia a Annei, care are tricou cu ei :-" :D:X Sunt fata draga ce mai ? : )) Singura trupa punk care imi place.. :(( da au venit sau nu? oricum.. pe vremea aia nu imi placea asa mult ca acum :D | |
|
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Sex pistols - in negocieri pentru un concert in Romania Joi Oct 23, 2008 7:24 pm | |
| era vorba sa vina prin decembrie, pe la sfarsitul anului...nu stiu daca o sa vina sau nu, nu mai m-am interesat.... acu cativa ani si eu obisnuiam sa port inainte tricouri cu diverse trupe 8-| ... bine ca intre timp mi-a mai venit mintea la cap | |
|