| Muzica data la maxim | |
|
+4Anna ~PinK LemonadE~ over~used ~PlastiC SmilE~ 8 participan?i |
Muzica la maxim | Pro | | 73% | [ 16 ] | Contra | | 27% | [ 6 ] |
| Total voturi : 22 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Muzica data la maxim Lun Oct 06, 2008 10:25 am | |
| Va deranjeaza muzica data tare?
pe mine una ma deranjeaza doar daca sunt manele sau muzica de prost gust.. altfel nu ma intereseaza | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Muzica data la maxim Lun Oct 06, 2008 6:50 pm | |
| contra. indiferent de stilul muzical, muzica data la maximum inseamna lipsa de respect fata de cei din jurul tau care nu asculta acelasi gen ca si tine. | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Muzica data la maxim Mar Oct 07, 2008 6:55 pm | |
| contra pentru ca chiar daca sunt mai multi carora le place, sunt si carora nu le place. | |
|
| |
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: Muzica data la maxim Mar Oct 07, 2008 9:08 pm | |
| sunt pro..atunci cand este data la maxim in castile mele ) si sunt contra cand este intr-un loc public cum ar fi in parc...poate unora nu le place ce ascult eu..si,desigur nici mie nu-mi place sa aud manele sau populara data foarte tare.:D si imi mai place tare cand este la o petrecere intre prieteni...adica..eu si prietenii mei preferam acelasi stil de muzica...so..sunt pro...:D | |
|
| |
Ada Cildysh
Numarul mesajelor : 257 Varsta : 129 Localizare : bt Popularitate : Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Muzica data la maxim Mier Noi 12, 2008 2:18 pm | |
| idem Ana.. imi place muzica data la maxim.. in casti :D si...la petreceri.. etc.. Asa.. in oras am enerveaza.. numa cand vad un manelar.. ) care vine cu telu si da muzica tare si mai canta si o melodie aia care cand ii auzi versurile te apuca damblaua ) Sincer... sunt pro... imi place de exemplu.. cand sunt singura in casa ) sa mai dau cate un metal.. :-? atat doar :)PRO | |
|
| |
SweetMe Beginner...
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 27 Localizare : In lumea Andei Adam Popularitate : Data de inscriere : 17/08/2008
| Subiect: Re: Muzica data la maxim Dum Noi 16, 2008 4:36 pm | |
| | |
|
| |
bebe_girl Beginner...
Numarul mesajelor : 1 Varsta : 28 Localizare : here Popularitate : Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Muzica data la maxim Vin Ian 30, 2009 2:27 pm | |
| | |
|
| |
*yzy* Beginner...
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : ce te intereseaza? Popularitate : Data de inscriere : 18/03/2009
| Subiect: Re: Muzica data la maxim Vin Mar 20, 2009 10:29 am | |
| sunt pro... nu`mi pasa dak lumea nu asculta ce ascult eu .. fiecare e liber sa asculte ce vrea,cand vrea, unde vrea..dar nici chiar la maxim...sunt putin si contra din cauza asta... :-? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Muzica data la maxim | |
| |
|
| |
| Muzica data la maxim | |
|