Cum a fost prima data cand ati calatorit in afara tarii?
Eu prima data am mers in Ungaria...Am fost foarte entuziasmata..din pacate era foarte cald, ungaria are o clima mai calda, insa a meritat efortul de a rezista caldurii pe drumul catre Budapesta, deoarece acolo am vazut lucruri pe care nu le-am mai vazut decat la tv. In prima zi mi-a fost rau, asa ca am stat in apartamentul inchiriat. bineinteles ca nu am stat in pat..Am iesit pe balcon...De acolo puteam vedea casle din jurul blocului...Erau ca si casutele de la papusile Barbie, erau superbe. In urmatoarele zile am mers la gradina zoologica, unde am vazut elefanti, girafe, hipopotami, etc. iar pe unele dintre ele le-am hranit. va dati seama, au mancat din palma mea! Un alt loc in care mi-a facu mare placere sa merg a foist parcul de distractii. Acolo erau masinarii de ultima genertie, masianrii pe care in Romania nu le gasesti. Cel mai mult mi-a placut la casa groazei, unde m-am zbengui cu fotoliul, m-am invartit cu scaunul, am cazut de pe scari, si unde mi s-a ridicat fusta. Ultimul loc un de am fost inainte de plecare a fost Paradisul acvatic. Acolo intrai intr-un fel de tunel incponjurat de sticla si unde efectiv vedeai cum plutesc, delfini,rechini, broaste testoase, diferite specii de pesti desupra si sub tine. au mai fost multe locuri pe care le-am vizitat in Ungaria, dar acestea au fost cele mai grozave.