| Unghii false | |
|
+4MooN^^PhoENix>.< ~PlastiC SmilE~ [Kallin'.Your.Way] Obileh 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Unghii false Mar Iul 22, 2008 11:33 am | |
| Ce parere aveti despre unghile false? Mie sincer mi se par foarte frumoase cele puse la salon care chiar iti dau impresia ca sunt a tale, insa cele care le gasesti prin magazine si in pufuletii cu surprize mi se par jalnice | |
|
| |
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: Unghii false Mar Iul 22, 2008 5:02 pm | |
| Sunt de aceeasi parere cu tine Iulia,cele din magazine nu par prea convingatoare.. | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Unghii false Mier Iul 23, 2008 1:00 pm | |
| parerea mea e ca..alea de la magazine sunt pentru fetite de 5-6 ani care nu au prea multe pretentii..dar vor sa arate"la moda" alea puse la salon..imi plac...dar nu as purta plasticele alea de la magazine | |
|
| |
MooN^^PhoENix>.< Beginner...
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 30 Localizare : Pe un nor:X Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Unghii false Lun Iul 28, 2008 1:50 pm | |
| nu prea imi plac unghiile false...dc sa itzi pui nishte plastice pe unghii in loc sa tzi le aratzi pe ale tale...in plus itzi strica unghia | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Unghii false Vin Aug 08, 2008 5:11 pm | |
| sunt de acord cu iulia...doar...ca...mie imiplac si cele din magazin..si te duci la saon...si ti le pune;);)...dar cele din pufuletiii=))) JALNICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Unghii false Dum Aug 31, 2008 8:58 am | |
| - MooN^^PhoENix>.< a scris:
- nu prea imi plac unghiile false...dc sa itzi pui nishte plastice pe unghii in loc sa tzi le aratzi pe ale tale...in plus itzi strica unghia
sunt de acord cu tine... adica cel putin eu,care am unghiile nu foarte pretentioase si reusesc sa mi le pastrez k-lumea... plus k nu *sufar* de unghii kilometrice.. ) prefer sa le am naturale,pe ale mele... n-am purtat niciodata unghii false,desi nu pot sa spun k nu-mi plac cele puse la salon... dar,ma rog...cum arata,si pentru cine vrea sa le poarte ;)) | |
|
| |
Pinky Cildysh
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Romania Popularitate : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: Unghii false Mar Sept 09, 2008 10:42 am | |
| Eu nu am purtat niciodata unghii false dar cred ca imi voi pune pe la 14 ani...:D | |
|
| |
Iuli@ Cildysh
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 26 Localizare : Hawaii :)) Popularitate : Data de inscriere : 29/06/2010
| Subiect: Re: Unghii false Mier Iul 07, 2010 3:52 am | |
| - MooN^^PhoENix>.< a scris:
- nu prea imi plac unghiile false...dc sa itzi pui nishte plastice pe unghii in loc sa tzi le aratzi pe ale tale...in plus itzi strica unghia
de acord cu "MooN^^PhoENix>.<" nu mi-as pune niciodata asa ceva | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Unghii false | |
| |
|
| |
| Unghii false | |
|