| Trucuri pentru unghii perfecte | |
|
+4py$ycutz@ re@ MooN^^PhoENix>.< Obileh ~PlastiC SmilE~ 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Trucuri pentru unghii perfecte Joi Iul 24, 2008 9:32 am | |
| * Alege un dizolvant fara acetona,ca sa nu deshidratezi unghia. Cu un disc demachiant, inlatura resturile de lac de pe unghii.
*Pentru a evita exfolierea unghiilor si, implicit, ruperea lor, pileste-le intr-o singura directie,fara a folosi miscari bruste sau puternice. pentru a da unghiilor tale forma dorita, utilizeaza o pila nemetalica, cu mai multe fete
*Nu folosi oja daca nu ai unghiile ingrijite!
*Indiferent cat esti de nervoasa, evita sa iti mai rozi unghiile! Daca nu poti scapa de acest obicei, foloseste lacul incolor cu gust amar [Anti-Nail Briting de la Deborah 19 lei]
* Aplica oja doar dupa ce ai folosit base coat
*foloseste,in fiecare zi pentru unghii si cuticule, o crema emolienta
Daca unghiile tale sunt moi si se rup usor,iti poti prepara acasa o solutie intariroare din miere (1/2 cescuta),ulei,un galbenus de ou si un pic de sare. Amesteca ingredientele si aplica apoi solutia, timp de 15 zile, pe unghiile curate.
din revista Cool Girl/nr.7./20 martie 2008/ | |
|
| |
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Trucuri pentru unghii perfecte Joi Iul 24, 2008 11:05 am | |
| Mi se par foarte practice aceste sfaturi..doar ca..cine sta sa isi dea unghile cu toate chestile acestea, mai ales ca produsele nu sunt foarte ieftine..? | |
|
| |
marya Vizitator
| Subiect: Re: Trucuri pentru unghii perfecte Joi Iul 24, 2008 12:18 pm | |
| Foarte interesant articolul. Stiam toate aceste sfaturi pe care le pun in practica, dar nu stiam acel tratament pt unghiile care se rup repede. Iti multumesc ca l-ai pus. O sa incerc curand reteta! |
|
| |
MooN^^PhoENix>.< Beginner...
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 30 Localizare : Pe un nor:X Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| |
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Trucuri pentru unghii perfecte Vin Aug 08, 2008 5:07 pm | |
| sunt de acord cu iulia..adika..eu personal..mi-ar placea...dar...nu am rabdare.. | |
|
| |
Anny Beginner...
Numarul mesajelor : 5 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Popularitate : Data de inscriere : 06/08/2008
| Subiect: Re: Trucuri pentru unghii perfecte Mier Aug 13, 2008 1:59 pm | |
| Da,interesant....dar yo ma bazez pe mine...im fac mereu manichiura si pedichiura si prietenel ma pun mereu sa le fac yo pt.ca stiu ca le fac foarte foarte frumos... | |
|
| |
Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Trucuri pentru unghii perfecte Dum Aug 24, 2008 3:05 pm | |
| Eu nu-mi rod unghiile dar tot se exfoliaza si se rup..am incercat multe dar nu merge... | |
|
| |
Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Trucuri pentru unghii perfecte Sam Aug 30, 2008 8:47 pm | |
| eu n-am incercat nimic special,in afara de ingrijirea *obligatorie* ) nu mi le rod... si tin...nah,se mai rup,k orice unghie...dar nu prea se exfoliaza... | |
|
| |
Pinky Cildysh
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Romania Popularitate : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: Trucuri pentru unghii perfecte Mar Sept 09, 2008 10:51 am | |
| Eu am de la sephora un ulei pentru cuticule cu ulei de bambus,de palmier ,aloe vera si vit. F | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Trucuri pentru unghii perfecte | |
| |
|
| |
| Trucuri pentru unghii perfecte | |
|