| 5 lucruri care nu le stim despre tine | |
|
+16DeeaNikol JeleuMovCuBuline *yzy* `Jocker~Smile` Poisonbloodkiss greeny09 Anutza_in_actiune Anna Pinky Mayume Cristinush lampitzah py$ycutz@ re@ Fraise Obileh ~PinK LemonadE~ 20 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: 5 lucruri care nu le stim despre tine Mier Iul 30, 2008 12:06 pm | |
| Spuneti-ne 5 lucruri esentiale despre voi pe care noi nu le stim despre mine.. 1. imi place fooarte mult dansul sportiv ...si fac dans 2. sunt incapatanata 3. imi place rihanna 3. cateodata fac lucruri fara sa gandesc 4. sunt foarte ambitioasa
Ultima editare efectuata de catre ~PinK LemonadE~ in Joi Oct 09, 2008 6:31 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Mier Iul 30, 2008 12:15 pm | |
| 1. Mi-ar placea sa ajung redactor, jurnalist sau agent literar. 2.I love LPHAVILLE 3.Imi place sa fiu in centrul atentiei 4. De obicei sunt sincera. 5.Nu ma gandesc inainte de a actiona. | |
|
| |
Fraise Cildysh
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 43 Localizare : Constanta Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Mier Iul 30, 2008 5:24 pm | |
| 1. sunt sufletista 2. am maini de aur : creez orice mi-ai da (vorbind in artele plastice) 3. iubesc bebeii si-mi doresc sa am o familie 4. imi doresc sa devin pilot amator (sa fac scoala de aviatie) 5. sunt sincera si ambitioasa | |
|
| |
py$ycutz@ re@ Teen-ager
Numarul mesajelor : 313 Varsta : 29 Localizare : SweetCity Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Sam Aug 09, 2008 5:21 pm | |
| 1.cand sunt suparata nu prea aveti ce vb cu mine... 2.tin fff mult la lucrurile mele...si nuleas da pt nimik in lume 3.cate o data prea sufletista 4.cate o daat ma i-a gura pe dinainte 5.sunt fff ambitioasa | |
|
| |
lampitzah Beginner...
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 31 Localizare : Mioveni Popularitate : Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Mar Aug 19, 2008 8:13 am | |
| 1-ma disper jy enervez ushor 2-lokuiesk in romaniah 3-ador inghetzatah d vanilie ku fishka 4-sunt ambirtioasa 5-imi plake za lenevesk | |
|
| |
Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Mier Aug 20, 2008 3:13 pm | |
| Ia sa vedem..Pai: -Ador handballul -Visez sa devin o mare handballista -Sunt anbitioasa -Sunt sincera (uneori prea sincera..) -Stric orice imi dai (bine..aproape orice..compul ink mai are cateva luni de trait) | |
|
| |
Mayume Cildysh
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 29 Localizare : the city of dreams. somethimes,when i look more normal,it can be called Constanta :D Popularitate : Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Sam Aug 30, 2008 11:37 am | |
| probabil... -visez sa ajung profesionista street-dance 8-> (chiar cred k ma duc la street de anul asta) -imi place sa cant sau sa urlu pe o groaza de melodii ) nici dak falsez nu ma deranjeaza[cand sunt singura],reusesc sa-mi reglez vocea ) -sunt...romantica si sensibila :| (chestia asta o vezi...dak ma cunosti bine... si... nu stiu,mi s-a spus... k desi poate par puternica,si chiar sunt...uneori romantismul incurabil si sensibilitatea ma acapareaza :| ) -sunt super incapatanata de cele mai multe ori. -ador rapperii,mai ales cei care joaca basket =P~ | |
|
| |
Pinky Cildysh
Numarul mesajelor : 254 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti,Romania Popularitate : Data de inscriere : 08/09/2008
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Lun Sept 08, 2008 8:31 pm | |
| Parintii mei sunt despartiti Am fost in 3 tabere Am castigat un concurs de pictura Am fost in Grecia si in slovenia Sunt la al saptelea telefon | |
|
| |
Anna Moderator local
Numarul mesajelor : 448 Varsta : 28 Localizare : Botosani Popularitate : Data de inscriere : 30/09/2008
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Mar Sept 30, 2008 9:57 am | |
| am cantat timp de 3 ani la vioara. :"> iubesc muzica sinfonica sunt foarte atenta la detalii sunt extrem de prietenoasa de cand eram mica mi-a placut desenul | |
|
| |
Anutza_in_actiune Beginner...
Numarul mesajelor : 7 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Popularitate : Data de inscriere : 06/10/2008
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Lun Oct 06, 2008 9:14 pm | |
| 1.Fac dansuri sportive de performanta(pt.ca vrau sa devin dansatoare) 2.Sunt foarte incapatanata 3.Foarte realista 4.Stiu sa dau sfaturi bune 5.Ma enervez usor | |
|
| |
greeny09 Beginner...
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 27 Localizare : in camera mea sau la scoala Popularitate : Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Mar Oct 07, 2008 10:37 am | |
| -love`sc animalele -imi plac glumele -imi place sa am multi prieteni -as vrea sa devin actrita si sa joc in diverse filme -imi place scoala dar nu sunt tocilara [as putea sa zic mai multe despre mine dar cred ca va plictisesc;)] | |
|
| |
Poisonbloodkiss Beginner...
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 31 Localizare : in your dream Popularitate : Data de inscriere : 20/01/2009
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Mar Ian 20, 2009 8:42 pm | |
| 1.fac box feminin de performantza 2.vrea sa devinmedic legist la criminalistica:X:X:X 3.narcisista 4.orgolioasa 5.scorpie 6.insuportabila | |
|
| |
`Jocker~Smile` Beginner...
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 29 Localizare : chiar acolo...ma vezi? Popularitate : Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Lun Ian 26, 2009 8:43 pm | |
| -sunt indragostita -ador guma -vreau sa devin criminalista -urasc biologia -sunt raperita | |
|
| |
*yzy* Beginner...
Numarul mesajelor : 42 Varsta : 28 Localizare : ce te intereseaza? Popularitate : Data de inscriere : 18/03/2009
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Mier Mar 18, 2009 7:31 pm | |
| 1~tot timpu` in love ) 2~vbesk mereu, chiar dak mi se atrage atentzia tot continui 3~vreau sa omor oameni > 4~il besk cel mai mult pe alex :X 5~am multzi prieteni si cunosc multa lume | |
|
| |
JeleuMovCuBuline Beginner...
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 29 Localizare : In Pat,Cu Martzienii. Popularitate : Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Sam Mar 28, 2009 5:34 pm | |
| #1.In functie de starea de spirit,uneori ma comport k un copil de 5 ani ,uneori par foarte matura...[silly kid ] #2.Scriu poezii si fan`ficuri #3.Cheltui banii foooarte repede.. Azi sunt..maine nu mai sunt #4.Ador emoticoanele..In special " " #5.Colegii ma invidiaza pt k sunt mai mereu la moda si am cele mai trasnite idei.. | |
|
| |
DeeaNikol Baby
Numarul mesajelor : 68 Varsta : 29 Localizare : In a sweet dream Popularitate : Data de inscriere : 19/04/2009
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Dum Apr 19, 2009 7:38 pm | |
| Imi place sa dansez in camera mea Imi plac melodiile care circula doar pe net Imi plac desenele animate Iubesc singuratatea(uneori) Imi plac plimbarile lungi in parc | |
|
| |
honey&lemon Beginner...
Numarul mesajelor : 10 Varsta : 29 Localizare : bcg Popularitate : Data de inscriere : 25/04/2009
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Sam Apr 25, 2009 10:17 pm | |
| 1. sunt f sensibila chiar daca nu prea arat asta 2.timida si ma eneveaza k nu pot s ascund astaaa 3.la fel ca multe dintre voi ma uit la desene animate chiar daca am 14 ani 4.imi place sa cant chiar daca omor lumea cu vocea mea 5.__nu stiu__ce`ar mai fi...urasc matematica | |
|
| |
alexutzza Beginner...
Numarul mesajelor : 41 Varsta : 29 Localizare : Navodari Popularitate : Data de inscriere : 31/07/2009
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Vin Iul 31, 2009 5:59 pm | |
| Poi....
Nu imi plac prietenii cu doua fete Nu mananc niciodata varza Vreau sa Vina scoala Vreau Sa Fiu Cea mai frumoasa la banchet Nu mai vreau sa ma indragostesc pe o perioada lunga de timp | |
|
| |
Hwgts12345 Beginner...
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Popularitate : Data de inscriere : 17/01/2010
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Dum Ian 17, 2010 3:56 pm | |
| eu... 1. sunt inebunita dupa formatia Slipknot in special de tobosar (Joey Jordison) 2. cand termin generala vreau sa ma inscriu la Tonitza am talent la desen si sunt la atelierul din scoala 3. sunt destul de diferita la gusturi (ador lucrurile gore, filmele horror, baietii goth si metal) 4. Hwgts12345 vine de la: Here We Go Totally Spies si restul e un nr la intamplare (cand eram mica eram inbunita dupa spioanele acum nu mai sunt dar a ramas asa numele pt ca imi place cum suna ) 5. Hi5-ul meu este( ca tot am ajuns la cifra 5): http://hardclover.hi5.com | |
|
| |
buburuza Beginner...
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 32 Localizare : bucuresti Popularitate : Data de inscriere : 20/01/2010
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine Mier Ian 20, 2010 3:24 pm | |
| 1.Vorbesc prea mult:) 2.Scriu poezii si proza pe blog-ul meu 3.Dansul este viata mea! 4.Sunt romanitca 5.Sunt o persoana cu capul in nori si imi place sa visez cu ochii deschisi! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 5 lucruri care nu le stim despre tine | |
| |
|
| |
| 5 lucruri care nu le stim despre tine | |
|