| Ce credeti despre Emo-Kids? | |
|
+8lampitzah ^PoRceLain~DoLL^ MooN^^PhoENix>.< Obileh ~PinK LemonadE~ over~used ~PlastiC SmilE~ [Kallin'.Your.Way] 12 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Ce credeti despre Emo-Kids? Lun Iul 21, 2008 8:02 pm | |
| Ce credeti despre emo-kids?
Ultima editare efectuata de catre Xoxo in Mar Iul 22, 2008 2:00 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
~PlastiC SmilE~ ..::Crazzy Us::..
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Mar Iul 22, 2008 1:09 pm | |
| Sincer...daca nu era tot scandalul in presa si televiziune cu emo nu mai devenea natiunea emo........ majoritatea au vazut la tv ca-i la moda...(pt ca pana atunci nu stiau ce-i aia) si sau luat si ei dupa ei si isi fac poze pe linia de tren sau in mijlocu' soselei si sunt emo...penal..... si lumea se ia degeaba de ei pentru ca e vina lor (a oamenilor) cu tot scandalul asta..... daca nu isi facea diaconescu si mircea badea publicitate cu "curentul emo" [scuzati cacofonia]nu mai vedeai peste tot "anti-emo" si deastea
Ultima editare efectuata de catre ~PlastiC SmilE~ in Mier Iul 23, 2008 6:13 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
over~used Moderator local
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Mier Iul 23, 2008 6:08 pm | |
| ^de fapt, lumea se lua de ei si inainte cred ca intre timp, s-au mai saturat...sau plictisit in fine, "curentul emo" a fost fake inca de la inceput[asta daca a existat vreodata undeva:|] p.s.: nu te lua de badea [kiddin'] | |
|
| |
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 29 Localizare : pe undeva pe langa Bucuresti, pe sub Bucuresti sau prin Bucuresti:-?Romania:-?? Popularitate : Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Mier Iul 23, 2008 6:15 pm | |
| bine nu ma iau de badea desi as face-o =)) sincer....nu-i suport pe cei ce se iau de emo-kids de parca n-ar fi oameni :no: | |
|
| |
Numarul mesajelor : 1034 Varsta : 32 Localizare : between insane and insecure Popularitate : Data de inscriere : 23/07/2008
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Mier Iul 23, 2008 6:19 pm | |
| sincer, nu-i suport pe emo-kids care se cred "dumnezeu pe Pamant" =)) acu serios, juma`din chestia asta cu anti-emo e in mintea lor:| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Mier Iul 23, 2008 6:22 pm | |
| stiu....sunt unii care se cred "la moda"....si se imbraca si se dau emo.... mai vezi cate un manelar cu paru' pe ochi si spune ca e "imo" asta ma dezgusta.....dar cu emo-kids adevarati chiar n-am nimic impotriva///(cei care chiar au probleme..nu care sau hotarat sa se faca emo de dragul de a fi la moda) | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Mier Iul 23, 2008 6:26 pm | |
| oare n-avem toti probleme[intr-un fel sau altul]? deci...suntem fi emo?:-s
p.s.:manelarii sunt, in general, foarte mandrii. nu cred ca o sa vezi vreodata vreunul care sa spuna ca e emo:| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Mier Iul 23, 2008 6:35 pm | |
| - Citat :
- p.s.:manelarii sunt, in general, foarte mandrii. nu cred ca o sa vezi vreodata vreunul care sa spuna ca e emo:|
eu am vazut...si inca cati...... | |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Joi Iul 24, 2008 7:11 pm | |
| nu am nimic cu ei. dar cred ca si ei exagereaza. majoritatea se cred emo doar pentru ca se machiaza cu negru, se imbraca cu haine "emo" si au freza "emo" sau isi fac poze in cimitir. exagereaza doar. si ca sa ii creada lumea emo isi taie vene, sau daca sufera dintr-un anumit motiv trebuie sa se sinucida doar pentru ca sunt emo. e o prostie. cu toate astea nu am nimic cu ei; e viata lor, e treaba lor! :D | |
|
| |
Obileh Administrator
Numarul mesajelor : 432 Varsta : 29 Localizare : OverARainbow Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Vin Iul 25, 2008 9:13 am | |
| Pai pe mine ma dispera deja. Au ajuns as fie scandaluri ca si cu rBD si TH. Nu am nimic cu cei care sunt cu adevarat emo, dar cei care se dau grozavi cat sunt ei de emo ma dispera. Plastic Smile, nu numai badea si diaconescu au facut publicitate, chiar si in cool Girl a aparut candva cat e de tare sa fi emo. P.S. Si pe mine ma dispera M. Badea, fara suparare ove~used, dar nu accept ca s-a luat de Rihanna. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Vin Iul 25, 2008 10:58 am | |
| nu-i nicio problema daca"le fac publicitate". ideea e sa spuna lucruri adevarate. p.s.:e ok[pe mine ma enerveaza ca e misogin:-j] | |
|
| |
| |
| |
[Kallin'.Your.Way] Cildysh
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 27 Popularitate : Data de inscriere : 21/07/2008
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Vin Iul 25, 2008 3:06 pm | |
| Aha...Am auzit si eu cand s-a luat Badea de Cinema Bizarre,care,totusi,incepe sa-mi placa...Chiar nu am nimic cu cei EMO,care au probleme serioase,dar,cu manelarii care se cred EMO,cred ca i-as omori.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Dum Iul 27, 2008 3:16 pm | |
| http://uk.youtube.com/watch?v=ML8Tfh6scns arati-mi mie un emo-kid aici ca eu nu vad
Diaconescu si emisiunea lui foaaarte interesanta..aduce niste manelari ..pe unii ii costumeaza in "imo kids" si se cearta ca la mahala......
ASTIA NU-S EMO FRATILOR
cica.."BLESTEMU EMO"
Miroase a prostie in intreaga Romanie...... ceva gen...Desteapta-te Romane..si culca-te la loc.....
| |
|
| |
~PinK LemonadE~ Administrator
Numarul mesajelor : 1929 Varsta : 29 Localizare : Love Way Popularitate : Data de inscriere : 10/07/2008
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Dum Iul 27, 2008 4:38 pm | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Dum Iul 27, 2008 5:07 pm | |
| | |
|
| |
MooN^^PhoENix>.< Beginner...
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 30 Localizare : Pe un nor:X Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| |
| |
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Lun Iul 28, 2008 1:26 pm | |
| boraci cocalari tembelozi mameluci (manelarii) scz de off | |
|
| |
^PoRceLain~DoLL^ Baby
Numarul mesajelor : 62 Varsta : 30 Localizare : in the world where porcelain dolls and hippie ducks are death dreams^^ Popularitate : Data de inscriere : 28/07/2008
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Lun Iul 28, 2008 3:38 pm | |
| | |
|
| |
lampitzah Beginner...
Numarul mesajelor : 45 Varsta : 31 Localizare : Mioveni Popularitate : Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Mar Aug 19, 2008 8:19 am | |
| baietzy emo is ajea de dulki....dr nu imi plk aia ku ganduroi zinukigase | |
|
| |
Cristinush Baby
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 29 Localizare : Pe scaun.. Popularitate : Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Dum Aug 24, 2008 11:26 am | |
| Stilul emo mi se pare destul de in regula dar comportamentul e cam... | |
|
| |
greeny09 Beginner...
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 27 Localizare : in camera mea sau la scoala Popularitate : Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? Mier Oct 08, 2008 10:54 am | |
| pan` a urma cred ca nu e treaba noastra.daca nu suntem emo,e problema lor. | |
|
| |
aleefunkygirl Beginner...
Numarul mesajelor : 3 Varsta : 28 Localizare : caras-severin Popularitate : Data de inscriere : 16/06/2010
| |
| |
Iuli@ Cildysh
Numarul mesajelor : 110 Varsta : 26 Localizare : Hawaii :)) Popularitate : Data de inscriere : 29/06/2010
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce credeti despre Emo-Kids? | |
| |
|
| |
| Ce credeti despre Emo-Kids? | |
|